Celebrități
10 lucruri pe care nu le știai despre KJ Apa, actorul care joacă rolul lui Archie în 'Riverdale'

Știm deja că tânărul actor KJ Apa, Keneti James Fitzgerald pe numele său real, s-a născut pe 17 iunie 1997 în Auckland, Noua Zeelandă. În afară de rolul lui 'Archie' în serialul Riverdale, KJ Apa a mai jucat și în serialul Shortland Street și în filmul A Dog's Purpose. Dar în afară de aceste lucruri, pe internet circulă o mulțime de detalii interesante despre viața personală și profesională a talentatului actor.

Află dacă personajul Archie Andrews este sufletul tău pereche.

Acestea sunt cele mai interesante detalii legate de viața personală si cariera actorului KJ Apa pe care cu siguranță nu le știai:

1. Cicatricea lui KJ Apa

Este imposibil să nu fi observat până acum cicatricea simpatică pe care KJ Apa o are între sprâncene, dar cu siguranță nu știai cum a obiținut-o. În anul 2017, Cole Sprouse a intrat pe contul de Twitter al lui KJ și a glumit pe seama cicatricei acestuia zicând: "Sincer, am obținut această cicatrice pentru că mă gândesc prea mult la marmite" (Marmite este un aliment care se întinde pe pâine extrem de popular în Noua Zeelandă). Dar care este adevăratul mod în care a obținut actorul celebra cicatrice? Tot ce știm este că are legătură cu o trambulină.

2. II plac la nebunie tatuajele

KJ Apa are deja câteva tatuaje și cu siguranță își va mai face și altele în viitorul apropiat. Tânărul actor a mărturisit într-un interviu acordat revistei People ca: "Sunt dependent de tatuaje. Iubesc tatuajele, iubesc acest tip de artă și iubesc tot procesul prin care se obține un tatuaj."

3. S-a mutat in Statele Unite

La numai 18 ani, KJ Apa a decis să se mute în Statele Unite pentru a se dedica total carierei de actor. Prima audiție la care a participat i-a adus rolul lui Ethan Montgomery în filmul A Dog's Purpose, unde a jucat alături de actori de renume precum Josh Gad, Dennis Quaid și Peggy Lipton. La scurt timp după lansarea filmului A Dog's Purpose, KJ a primit rolul lui Archie în serialul 'Riverdale'.

4. A jucat într-o telenovelă

Primul rol din cariera lui KJ Apa a fost cel al lui Kane Jenkins în telenovela neozeelandeză Shortland Street. Această telenovelă a fost lansată în anul 1992 și este deja la cel de-al 27-lea sezon.

5. Își iubește familia

KJ Apa este extrem de apropiat de mama și de surorile sale și are chiar și un tatuaj pe umăr care le este dedicat. Chiar și pe profilul său de Instagram KJ are numeroase fotografii în care apare alături de mama sa.

6. ÎI place să călătorească

Lui KJ Apa îi place foarte mult să călătorească. Printre locurile sale preferate se numără Parisul și Londra.

7. 13 Reasons Why este unul dintre serialele sale preferate

Lui KJ Apa i-a plăcut foarte mult serialul 13 Reasons Why, pe care l-a promovat printr-un Retweet pe contul său de Twitter. Dacă și ție ți-a plăcut serialul13 Reasons Why, cu siguranță îți vor plăcea și aceste seriale cu și pentru adolescenți apărute în ultimul an.

8. Este muzician

KJ Apa iubeste muzica aproape la fel de mult cum iubeste si actoria. La doar 14 ani, el a inregistrat propriul album si spera ca intr-o zi sa se poata concentra si pe aceasta latura a carierei sale.

9. Iubește animalele

KJ Apa iubește animalele și nu pierde nici o ocazie de a se juca cu acestea și a face fotografii de fiecare dată când are ocazia.

10. Nu este roșcat natural

Culoarea naturală a părului lui KJ Apă nu este roșcat, așa cum ne-am obișnuit din serialul 'Riverdale'. Pentru a obține celebra nuanță de roșcat specifică personajului Archie, procesul de vopsire a părului lui KJ a durat nu mai puțin de 10 ore.

Nici actorul Cole Sprouse nu este brunet ca Jughead Jones, ci blond. Află 10 lucruri interesante despre actorul Cole Sprouse.