Distracție
Tot ce trebuie să știi despre serialul 'Legacies'

Fanii serialelor 'The Vampire Diaries' ('Jurnalele Vampirilor') și 'The Originals' au primit o veste minunată în anul 2018. Mai exact, ei vor putea din nou să urmărească un serial a cărui acțiune se petrece în universul mistic al fraților Salvatore și al familiei Mikaelson. Dacă îți plac serialele cu vampiri sau serialele pentru adolescenti, cu siguranță îți va plăcea și acest serial.

 

Trailerul serialului Legacies

Cratoarea serialelor menționate mai sus - Julie Plec - a anunțat că va regiza un spin-off numit 'Legacies' care va urmări viața adolescenței Hope Mikaelson - fiica lui Klaus și a lui Hayley. Datorită abilităților speciale posedate de părinții săi, Hope este un hibrid vampir-vârcolac-vrăjitoare care își petrece adolescența la Școala Salvatore pentru copii cu abilitați speciale din Mystic Falls.

Fie că ai urmărit 'The Vampire Diaries' și 'The Originals' fie că nu, e important să știi următoarele detalii interesante despre serialul 'Legacies'.

Poți urmări serialul 'Legacies' fără să fii urmărit 'The Originals' sau 'The Vampire Diaries'

Chiar dacă este un spin-off al serialelor 'The Vampire Diaries' și 'The Originals', serialul 'Legacies' este un serial de sine stătător, cu un fir narativ complet separat și cu o mulțime de personaje noi. Personajul principal al serialului 'Legacies' este o adolescentă de 17 ani pe nume Hope Mikaelson care frecventează cursurile unei școli pentru copii supranaturali construită de Caroline Forbes și Alaric Saltzman.

Creatoarea acestor seriale, Julie Plec, ne asigură că echipa de scriitori din spatele serialui 'Legacies' au făcut în așa fel încât acest serial să fie accesibil și pentru fanii acestor seriale dar și pentru cei care nu le-au urmărit până acum.

Serialul 'Legacies' va fi mai puțin dramatic decât 'The Originals' și 'The Vampire Diaries'

Cu toate că plăcea tonul sumbru și dramatic al serialelor 'The Originals' și 'TVD', trebuie să mărturisim că suntem intrigați de decizia creatoarei Julie Plec de a crea un serial cu un ton diferit. Julie Plec promite fanilor că serialul 'Legacies' va fi mai distractiv și nu se va lua la fel de în serios ca serialele predecesoare.

Serialul 'Legacies' va avea o formulă diferită față de TVD și The Originals

Pe lângă firul narativ al primului sezon, fiercare episod al serialului 'Legacies' va avea o poveste separată. Actorul care dă viața personajului Alaric Saltzman (Matt Davis) mărturisește într-un interviu acordat siteului TVline, că echipa din spatele serialului 'Legacies' a schimbat formula cu care ne-a obișnuit în serialele precendente: "Uneori, un sezon din The Vampire Diaries părea un episod extrem de lung, suntem mult mai agili acum'. Serialul 'Legacies' va respecta formula 'monstrul săptămânii'. Așadar, în fiecare episod vom face cunoștință cu diverse personaje mistice.

În serialul 'Legacies' vor apărea foarte multe creaturi noi

După cum am menționat mai sus, datorită formatului nou al acestui serial, privitorii vor face cunoștință cu noi creaturi în fiecare episod. Acest aspect a împărțit fanii universului Mystic Falls în două tabere - cei care sunt nemulțumiți de această schimbare sub pretextul că aceste creaturi nu au nici o legătură cu universul Mystic Falls și cei care consideră că această schimbare este extrem de pozitivă. Pe lângă vampiri, vârcolaci și vrăjitoare, 'Legacies' aduce pe micile ecrane noi creaturi mistice.

În serialul 'Legacies' vor apărea multe fețe cunoscute

Abia așteptam să ne reîntâlnim cu unele dintre personajele noastre preferate din The Vampire Diaries și The Originals. În primul sezon al serialului 'Legacies' îl vom revedea pe carismaticul profesor Alaric Saltzman, care are un rol extrem de important, pe polițistul din Mystic Falls - Matt Donovan (Zach Roerig) și pe fratele Elenei Gilbert - Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen). Paul Wesley, actorul care îi dă viața celebrului Ștefan Salvatore va regiza episodul 11, iar Julie Plec a mărturisit că își dorește să îl readucă pe micile ecrane pentru un scurt moment emoționant.