Distracție
Cele mai bune seriale despre tehnologie, roboți și inteligență artificială

Află care sunt cele mai tari 6 seriale despre roboți, tehnologie și inteligența artificială. Acestea sunt cele mai interesante seriale sci-fi.

Westworld

2016-prezent | 2 sezoane | Notă Imdb: 8.8/10

Actori: Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Ed Harris

Westworld este unul dintre cele mai reușite seriale sci-fi ale ultimilor ani. Serialul se încadrează în genul western sci-fi și este inspirat din filmul 'Westworld' creat de Michael Crichton în anul 1973. Acțiunea serialului Westworld se petrece într-un 'parc de distracții' cu tematică Vestul Sălbatic, creat de Dr. Robert Ford. În parcul Westworld, vizitatorii pot întâlni și interacționa după bunul plac cu androizi care devin din ce în ce mai 'umani'.

Humans

2015-prezent | 3 sezoane | Notă Imdb: 8.0/10

Actori: Gemma Chan, Katherine Parkinson, Lucy Carless

Acțiunea serialului Humans se petrece într-un prezent paralel, mai avansat din punct de vedere tehnologic, unde gadgetul cel mai popular este 'Synth-ul' - un robot-servitor extrem de avansat care este înfricoșător de uman. Acești roboți au fost creați pentru a îmbunătăți viața oamenilor care au nevoie de ajutor. În serial, facem cunoștință cu o familie care a achiziționat un Synth și care se confruntă cu problemele care apar atunci când introduci un robot uman în familie.

Extant

2014-2015 | 2 sezoane | Notă Imdb: 6.6/10

Actori: Halle Berry, Grace Gummer, Tyler Hilton

Extant este un serial Sci-fi în care o putem vedea pe frumoasa actriță Halle Berry în rolul principal. Ea joacă rolul unui astronaut pe nume Molly Woods care se întoarce acasă dintr-o misiune spațială. Ea încearcă să își refacă viața pe Pământ fără să știe că va avea un rol important de jucat în salvarea rasei umane.

 
Profita de reduceri!
Black Mirror

2011-prezent | 5 sezoane | Notă Imdb: 8.9/10

Actori: Daniel Kaluuya, Hannah John-Kamen, John Hamm

Black Mirror este un serial-antologie care examinează societatea modernă și felul în care tehnlogia afectează viețile oamenilor. Episoadele serialului Black Mirror sunt de sine stătătoare iar acțiunea se desfășoară într-un prezent alternativ sau într-un viitor apropiat. Unele episoade sunt pesimiste și prezintă un viitor distopic în care oamenii folosesc tehnologia în moduri înfricoșătoare, iar alte episoade sunt mai optimiste și prezintă situații mai pozitive.

Black Mirror se numara printre cele mai bune seriale ale ultimilor ani.

Altered Carbon

2018-prezent | 2 sezoane | Notă Imdb: 8.2/10

Actori: Joel Kinnaman, Martha Higareda, James Purefoy

Acțiunea serialului Sci-fi 'Altered Carbon' se petrece într-un viitor în care conștiința umană este digitalizată și stocată într-un dispozitiv implantat în coloana vertebrală. Acest dispozitiv le permite oamenilor să treacă într-un nou corp în momentul în care mor. Personajul principal al serialului 'Altered Carbon' este Takeshi Kovacs, un soldat care este mutat dintr-o închisoare într-un nou trup pentru a dezlega misterul crimei unei persoane care provine dintr-o familie foarte înstărită. 

Almost Human

2013-2014 | 1 sezon | Notă Imdb: 8.0/10

Actori: Karl Urban, Michael Ealy, Minka Kelly

Este posibilă ca un om si un android sa devina prieteni? Detectivul John Kennex primește un nou partener, un android model DRN pe nume Dorian, cu care este nevoit să lucreze zi de zi. Pe măsură ce ajunge să îl cunoască pe Dorian și să se obișnuiască cu felul în care acesta funcționează, cei doi dezvoltă o relație de prietenie neobișnuită.