Celebrități
10 lucruri pe care nu le știai despre Lili Reinhart din 'Riverdale'

Lili Reinhart este o actriță de origine americană care a devenit celebră în momentul în care a primit rolul simpaticei Betty Cooper în serialul 'Riverdale', cel mai popular serial cu adolescenți din ultima vreme.

Deși am urmărit-o pe Lili Reinhart în fiecare episod al serialului 'Riverdale' și suntem fani Betty și Jughead (Bughead), nu știam foarte multe detalii despre viața ei personală. Acestea sunt cele mai interesante detalii legate de viață și cariera actriței Lili Reinhart pe care cu siguranță nu le știai.

Află daca Betty Cooper este sufletul tău pereche si care personaj din Riverdale ești completând quiz-urile noastre.

1. Lili Reinhart s-a nascut pe 13 septembrie 1996

Numele complet al actriței care interpretează personajul Betty Cooper este Lili Pauline Reinhart. Ea s-a născut pe data de 13 septembrie 1996 în Cleveland, Ohio. Dacă te întrebai ce zodie este actrița Lili Reinhart, ei bine ea este în zodia Fecioarei, motiv pentru care preferă să fie discretă în legătură cu viața ei personală și nu îi place în mod special să fie în centrul atenției.

2. Sportul nu este punctul ei forte.

Într-un interviu acordat revistei Teen Vogue, Lili mărturisește că primul lucru la care s-a priceput cu adevărat a fost teatrul muzical. Înainte de a descoperi că are acest talent, frumoasa actriță a încercat o grămadă de sporturi printre care basket, baseball, și dansuri dar nu s-a priceput în mod special la nici unul. Deși în serialul 'Riverdale, personajul interpretat de Lili Reinhart - Betty Cooper - este o majoretă extrem de talentată, în realitate, actrița consideră că nu este deloc o dansatoare bună.

3. Aproape renunțase la actorie.

Deși Lili Reinhart descoperise deja că este o actriță talentată, ea și-a pierdut speranța că va reuși în acest domeniu cu puțin timp înainte de a primi rolul lui Betty Cooper în serialul 'Riverdale'.

La fel ca mulți alți actori, Lili s-a mutat în Los Angeles la 18 ani sperând că va primi un rol la Hollywood. După o perioadă lungă în care nu a primit nici un rol însemnat, Lili s-a întors în orașul său natal unde a încercat să se regăsească și să decidă ce va face cu viața ei.

În ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a avut de înfruntat, Lili a decis totuși să trimită o înregistrare și să participe la audițiile pentru serialul 'Riverdale' unde. spre surprinderea ei, a primit un rol principal. Acum Lili este o actriță de renume și un fashion icon în adevăratul sens al cuvântului. Acestea sunt cele mai frumoase tinute purtate de actritele din 'Riverdale'.

 
4. Se înțelege de minune cu toți colegii din 'Riverdale'.

Nimic nu este mai neplăcut decât momentul în care afli că personajele tale preferate nu se înțeleg bine în viața reală. Din fericire, acest lucru nu se aplică în cazul lui Lili Reinhart și a colegilor săi de platou.

Deși Lili se înțelege extrem de bine cu toți colegii săi, persoanele cu care a dezvoltat relații extrem de speciale sunt Madelaine Petsch și, bineînțeles, Cole Sprouse. Madeleine Petsch a devenit rapid cea mai bună prietenă a lui Lili, asfel cele două actrițe au devenit și colege de apartament. În ceea ce îl privește pe simpaticul actor Cole Sprouse, cu siguranță ați aflat deja că acesta a devenit iubitul actriței, lucru care i-a bucurat nespus pe fanii cuplului Betty și Jughead (Bughead).

5. A suferit de depresie și anxietate.

Lili Reinhart vorbește deschis despre faptul că a suferit de depresie și anxietate în trecut și că a depășit acele momente dificile. Pentru că înțelege cât de greu este să te confrunți cu astfel de probleme, Lili se implică în tot felul de campanii și acțiuni care au ca scop principal îmbunătățirea serviciilor oferite celor care se suferă de aceste de afecțiuni.

6. O zi perfecta pentru Lili Reinhart: plaja, filme, pizza

Într-un interviu acordat siteului Buzzfeed, Lili Reinhart descrie cum arată o zi perfectă pentru ea. Locul preferat de relaxare al actriței este plaja, unde își dorește să își petreacă prima parte a zilei. A doua parte a zilei, Lili Reinhart vrea să o petreacă alături de persoană iubită privind filmele și serialele preferate și mâncând pizza.

Întrebată unde și-ar dori să își petreacă următoarea vacanță, Lili a mărturisit că în mod normal ar fi ales Bora Bora dar că în momentul de față visează la Toscana.

7. Lili Reinhart știe că seamănă izbitor de mult cu actrița Brittany Murphy

Întrebată dacă știe că fanii săi cred că seamănă izbitor de mult cu regretată actriță Brittany Murphy, Lili Reinhart mărturisește că da. Lili este la curent cu toate părerile legate de asemănarea dintre ea și Brittany. Mai mult decât atât, actriță care interpretează rolul lui Betty Cooper mărturisește că a văzut fotografiile alăturate care circulă pe internet.

8. Cel mai bun sfat primit: 'Fă ceea ce te face fericită'

Cele mai bune sfaturi primite de Lili Reinhart sunt 'Fă ceea ce te face fericită' și 'Urmează-ți inima'. Despre primul sfat, tânăra actriță povestește că l-a primit de la tatăl ei care a susținut-o în alegerea unei cariere care o va face fericită. Cel de-al doilea sfat a fost oferit de make-up artistul său, Erin Mackenzie, în momentul în care Lili avea probleme în viața sentimentală.

9. Lili Reinhart consideră că personalitatea ei se încadrează undeva între River Vixen și Southside Serpent.

Lili Reinhart consideră că în viața de zi cu zi personalitatea ei este undeva la mijloc între River Vixen și Southside Serpent. Lili mărturisește că nu este suficient de energică pentru a fi în totalitate River Vixen. Ea este în general foarte calmă și relaxată, motiv pentru care balanța se înclină puțin în favoarea Southside Serpent.

Cum îi caracterizează Lili Reinhart pe colegii săi din 'Riverdale'

Întrebată într-un interviu Buzzfeed, cum i-ar descrie pe colegii săi din serialul 'Riverdale', Lili Reinhart a spus următoarele:

KJ Apa este măscăriciul platoului dar este si extrem de timid. Personalitatea sa iese mai greu la iveală. Durează mult până când KJ se simte în largul lui dar odată ce ajungi să îl cunoști, afli că este extrem de amuzant.

Deși provin din medii complet diferite, Lili o descrie pe Camila Mendes ca având un simț al umorului extrem de similar cu al său, acesta fiind și principalul motiv pentru care cele două actrițe se înțeleg atât de bine.

Despre Cole, Lili spune doar că este cea mai inteligentă persoană pe care o cunoaște.