Celebrități
Actrițe super cool și talentate dar mai puțin cunoscute

Știți deja faptul că noi suntem mari consumatori de filme și seriale și că ne place să descoperim mereu noi actori și actrițe care ne plac. Articolul acesta este dedicat reprezentantelor sexului frumos și noi vă invităm să faceți cunoștință cu o parte dintre actrițele noastre preferate care încă nu au devenit foarte cunoscute, cel puțin în România.

1. JANE LEVY - Actrița s-a născut pe 29 Decembrie 1989, în Los Angeles, California, și a jucat în seriale precum Suburgatory, Shameless, dar și în filmele Evil Dead și Don't Breathe.

jane1  jane2  jane2

 

2. Carly Chaikin - S-a născut pe 26 Martie, în Santa Monica, California, și joacă în minunatul serial Mr. Robot. Ea a mai jucat și în serialul Suburgatory, dar și în filme precum In a World... și My Uncle Rafael.

carly1  carly2  carly3

 

3. Candice King - Actrița s-a născut pe 13 Mai 1987, în Houston, Texas și este o artistă multitalentată, fiind și cântăreață și compozitoare. Cel mai celebru rol al său este reprezentat de Caroline din The Vampire Diaries, dar ea a mai jucat și în serialul Dating Rules for My Future Self și în filmul The Truth About Angels.

candice1  candice2  candice3

 

4. Claire Holt - S-a născut pe 11 Iunie 1988, în Brisbane, Australia și și-a făcut debutul în televiziune cu serialul pentru copii H2O - Adaugă Apă. Ea joacă în prezent în serialele The Vampire Diaries, The Originals și Aquarius. Claire a jucat și în filmele In the Deep, Blue Like Jazz și Mean Girls 2.

claire2  claire3  claire3

 

5. Elizabeth Whitson - A jucat în serialele Awkward și Pretty Little Liars, și urmează să joace în filmul Get the Girl.

elizabeth  elizabeth2  elizabeth3

 

6. Nicolette Robinson - S-a născut pe 18 Aprilie 1988, în Los Angeles, California și a jucat în serialele The Affair, Hart of Dixie și Perfect Couples.

nicolette  nicolette2  nicolette3

 

7. Samira Wiley - A absolvit la Juilliard și a jucat în celebrul serial Orange is the new Black dar și în serialul The Handmaid's Tale și în filme precum Rob the Mob, Being Flynn sau 37.

sam1  sam2  sam3

 

8. Kimiko Glenn - S-a născut pe 27 Iunie 1989 în Phoenix Arizona și a jucat alături de Samira Wiley în serialul Orange is the New Black. Actrița de origine japoneză a mai jucat și în filme precum Construction, Nerve și HairBrained, dar și în serialul Married.

kim1  kim2  kim3

 

9. Diane Guerrero - Actrița s-a născut pe 21 Iulie 1986, în New Jersey și este de origine Columbiană. Ea a jucat în serialele Orange is the new Black și Jane the Virgin, dar și în numeroase filme precum Peter and John, My Man is a Loser și Emoticon.

diane1  diane2  diane3

 

10. Melia Kreiling - S-a născut la Geneva, fiind de origine greacă din partea mamei și americană din partea tatălui. Ea joacă în prezent în serialul Tyrant, și a jucat și în serialele The Borgias și The Bible. Melia a jucat și în filmele Guardians of the Galaxy, The Healer și Comitted.

melia1  melia2  melia3

 

11. Sibylla Deen - S-a născut în Sydney, Australia, fiind pe jumătate pakistaneză, pe jumatate englezoaică. Ea a jucat în serialele Home and Away, Tyrant și Tut.

sibylla1  sibylla  syb3

 

12. Annet Mahendru - Actrița este de origine indiană pe partea tatălui și de origine rusească pe partea mamei. Ea și-a petrecut copilăria călătorind și trăind în țări precum Afganistan, Rusia și mai multe țări din Europa, învățând astfel să vorbească sașe limbi străine. Ea a jucat în seriale precum The Americans, Tyrant și The Following.

annet1  annet2  annet3

 

13. Freya Mavor - S-a născut în Glasgow, dar a crescut în Canonmills, Edinburgh. Ea a jucat în serialele New Worlds, The White Queen și Skins, dar și în filme precum Not Another Happy Ending, Sunshine on Leith și The Lady in the Car with Glasses and a Gun.

freya1  freya2  freya3

 

14. Pepi Sonuga - S-a născut în Lagos, și este de origine nigeriano-americană. Ea este cunoscută pentru rolurile din serialele Famous in Love, The Fosters și General Hospital.

pepi1  pepi2  pepi3

 

15. Vanessa Morgan - S-a născut pe 23 Martie, 1992, în Ottawa, Ontario, Canada și a jucat în seriale precum Finding Carter, My Babysitter's a Vampire, Degrassi - The Next Generation, Riverdale și The Latest Buzz.

vanessa1  vanessa2  vanessa3

 

16. Hilty Bowen - A jucat în serialul Mistresses și în filme precum Mike and Dave Need Wedding Dates, Love is Relative și urmează să joace în Guardians of the Galaxy Vol. 2.

hilty1  hilty2  hilty3

 

17. Lili Simmons  - S-a născut în San Diego, California și a jucat în serialele Banshee, True Detective, Hawaii Five-0 și Hollywood is Like Highschool with Money. Ea a jucat și în filmele Bone Tomahawk și Fat Kid Rules the World.

lili1  lili2  lili

 

18. Casey LaBow - S-a născut în New York City, și a jucat în serialele Banshee și CSY:NY dar și în seria Twilight.

casey1  casey2  casey3

 

Sursa foto: Pinterest