distractie
Seriale cu adolescenți pe care le putem vedea anul acesta
Riverdale, Heathers, 13 Reasons Why sunt doar câteva dintre serialele cu și despre adolescenți pe care le vom urmări anul acesta.
Citeste Articolul
10 filme de dragoste frumoase apărute anul trecut
O lista cu cele mai bune filme de dragoste ale anului 2018. Top 10 filme de dragoste. Filme de dragoste frumoase. Filme romantice tari. Top filme romantice.
Citeste Articolul
Tot ce trebuie să știi despre serialul 'Legacies'
Îți este dor de orașul Mystic Falls? Urmărește 'Legacies' - noul spinoff al serialelor 'The Vampire Diaries' și 'The Originals'.
Citeste Articolul
Top 10 seriale de comedie de pe Netflix apărute în ultimii 5 ani
Află care sunt cele mai amuzante seriale noi pe care le putem vedea pe Netflix la începutul anului 2019. Top 10 seriale de comedie la care râzi cu lacrimi apărute in perioada 2014-2019.
Citeste Articolul
10 seriale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi
O listă de seriale originale Netflix pe care trebuie să le vezi sau să le revezi. Cele mai bună 10 seriale de pe Netflix. 10 seriale bune de pe Netflix.
Citeste Articolul
Care personaj principal din serialul Riverdale este sufletul tău pereche?
Completează acest quiz și află cu ce personaj din serialul Riverdale te-ai înțelege cel mai bine. Care personaj din Riverdale este sufletul tău pereche dintre Archie, Jughead, Betty, Veronica, Cheryl, Toni Topaz și Josie McCoy?
Citeste Articolul
10 lucruri pe care nu le știai despre serialul Friends
10 lucruri interesante despre serialul Friends. Lucruri mai puțin cunoscute despre serialul Friends. Află 10 lucruri interesante despre actorii din serialul Friends.
Citeste Articolul
Cele mai bune 10 seriale despre tehnologie, roboți și inteligență artificială
Află care sunt cele mai tari 10 seriale despre roboți, tehnologie și inteligența artificială. Acestea sunt cele mai interesante seriale sci-fi.
Citeste Articolul
Cele mai frumoase filme cu Leonardo DiCaprio
O listă cu cele mai frumoase filme ale lui Leonardo DiCaprio. Cele mai bune filme cu Leonardo DiCaprio. Top 9 filme cu Leonardo DiCaprio. Filme cu Leonardo DiCaprio care merita vazute.
Citeste Articolul
5 seriale dramă de pe Netflix care merită văzute
5 seriale dramă care pot fi vazute pe Netflix. 5 seriale frumoase de pe Netflix. Cele mai frumoase seriale drama de pe Netflix. Care sunt cele mai bune seriale dramă de pe Netflix?
Citeste Articolul