Celebrități
Top 10 cele mai simpatice cupluri de la Hollywood

Ziua Îndrăgostiților se apropie așa că noi am decis să facem un top al celor mai frumoase și de succes cupluri de la Hollywood. Află cum s-au cunoscut vedetele tale preferate și care sunt secretele lor pentru a avea o relație de succes. Toate cuplurile de mai jos au relații demne de țagul #relationshipgoals.

Oare poți ghici care cuplu celebru ocupă prima poziție a clasamentului?

 

10. Alison Brie și Dave Franco

Alison Brie și Dave Franco încearcă pe cât posibil să păstreze pentru ei majoritatea detaliilor legate de relația lor. Cei doi s-au cunoscut în 2011, în New Orleans, la celebra sărbătoare Mardi Gras printr-o cunoștință comună. Într-un interviu, Alison Brie mărturisește că ea și Dave s-au înțeles bine de cum s-au cunoscut și și-au dat imediat seama că se potrivesc.

Deși relația lor a început în anul 2011, Alison și Dave și-au ținut relația ascunsă de ochiul public până în anul 2012, când au fost surprinși de paparazzi plimbându-se de mână. Cu toate acestea, ei nu au apărut împreună la nici un eveniment până în anul 2015, an în care s-au și logodit. În anul 2017, Alison Brie și Dave Franco și-au legat destinele într-o ceremonie intimă alături de familie și prietenii apropiați.

 

9. Travis Mills și Madelaine Petsch

Relația dintre Travis Mills și Madelaine Petsch a început în momentul în care cei doi au mers la casting pentru serialul Riverdale. Deși Madelaine a primit un rol în celebrul serial, iar Travis nu, acesta a contactat-o pentru a o felicita. Cei doi actori erau prieteni pe rețelele sociale de mai mult timp, dar nu vorbeau prea des. Acela a fost momentul în care au început să se cunoască mai bine și să își dea seama că le face plăcere să vorbească unul cu celălalt.

Madelaine Petsch este extrem de deschisă în legătură cu relația pe care o are cu Travis și postează mereu poze de cuplu pe Instagram. Întrebată care este motivul pentru că împărtășește aceste detalii intime cu fanii săi, Madelaine a mărturisit că își dorește ca lumea să fie mai puțin cinică atunci când vine vorba despre dragoste.

 

8. Portia de Rossi și Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi s-au cunoscut în anul 2001 la un eveniment susținut în Los Angeles la Shrine Auditorium. Faptul că a cunoscut-o pe Ellen i-a schimbat total viața Portiei. Înainte de a o cunoște pe Ellen, Portia a evitat să discute despre orientarea ei sexuală chiar și atunci când revistele de scandal publicau fotografii în care apărea alături de partenera din perioada respectivă.

Personalitatea simpaticei Ellen DeGeneres a ajutat-o pe Portia să devină mai deschisă și să se simtă confortabil în legătură cu relația lor. Într-un interviu acordat revisei The Advocate, Ellen recunoaște că a fost dragoste la prima vedere și că nu a putut să își ia gândul de la Portia după seara în care s-au cunoscut.

 

7. Justin Bieber și Hailey Baldwin

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au cunoscut în culisele unui talk show american în anul 2009. Puteți vedea în acest clip momentul în care tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin le face cunoștința celor doi adolescenți.

Deși s-au cunoscut în 2009, Justin și Hailey au petrecut timp împreună pentru prima dată în anul 2010 când au mers la biserică Hillsong împreună cu familia Kardashian/Jenner. Cu toate acestea, zvonuri legate de relația dintre Hailey și Justin apar abia în anul 2014, iar relația lor devine oficială în anul 2016, atunci când Justin postează o fotografie în care el și Hailey se sărută pasional. În anul 2017, cei doi se despart, timp în care Justin se imapacă cu Selena Gomez, iar Hailey începe o relație cu Shawn Mendes.

În anul 2018, fanii cuplului Hailey-Justin au avut parte de o surpriză în momentul în care au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-au căsătorit în secret.

 

6. Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie turner s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Primele apariții publice ale cuplului au fost surprinse de paparazzi în anul 2016 si printre primele întâlniri ale cupului se numără un concert Kings of Leon susținut în Rotterdam. În același an, de Hallowen, cei doi au postat pe Instagram o poză în care Sophie era costumată în iepure și Joe în câine.

În mod oficial, relația celor doi a fost făcută publică în anul 2017, când au mers împreună la Met Gală. În luna octombire a aceluias an, Joe și Sophie și-au anunțat logodna, care va fi urmată de nuntă în anul 2019.

 

5. Priyanka Chopra și Nick Jonas

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au cunoscut în septembire 2016, pe Twitter, în momentul în care Nick Jonas i-a scris frumoasei actrițe un mesaj privat. Priyanka i-a răspuns lui Nick la mesaj în aceeași zi și i-a dat numărul ei de telefon pentru a continua discuția prin mesaje. Prima întâlnire față în fața dintre cei doi artiști a avut loc la petrecerea de după evenimentul Vanity Fair Oscars din 2017.

Deși zvonuri legate de relația celor doi au început să apară încă din anul 2017, cei doi au făcut publică relația abia în anul 2018. În iulie 2018, Nick și Pryianka s-au mutat împreună, iar în August Pryianka a confirmat logodna în momentul în care și-a etalat inelul de logodnă extrem de costisitor pe Instagram.

Pryianka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în Noiembrie 2018.

 

4. Irina Shayk și Bradley Cooper

Relația dintre Bradley Cooper și Irina Shayk a început în 2015, la scurt timp după despărțirea Irinei de Cristiano Ronaldo și a lui Bradley de Sookie Waterhouse. Prima întâlnire dintre Irina și Bradley surprinsă de paparazzi a avut loc la reprezentația Finding Neverland de pe Broadway din Aprilie 2015.

În iulie 2015 au început să apară zvonuri legate de dorința celor doi de a întemeia o familie împreună, dar abia în aprilie 2016 Irina Shayk a făcut oficială relația dintre ea și Cooper printr-o poză pe care a postat-o pe Instagram.

În noiembrie 2016, fanii au aflat că Irina și Bradley așteaptă un copil. În martie 2017 a venit pe lume fetița lor pe nume Lea de Seine.

 

3. Blake Lively și Ryan Reynolds

Ryan Reynolds si Blake Lively s-au cunoscut în anul 2010 pe platurile de filmare ale filmului Green Lantern. În anul 2011 au început să apară zvonuri legate de relația dintre cei doi. Aceste zvonuri au fost confirmate în luna decembrie, în momentul în care cei doi sunt surprinși de paparazii ținându-se de mână. La scurt timp după confirmarea relației, în septembrie 2012, Blake și Ryan se căsătoresc.

În prezent, Blake Lively și Ryan Reynolds au împreună două fiice pe nume Inez și James și sunt celebri pentru glumele pe care le fac unul pe seama celuilalt pe rețelele de socializare.

 

2. Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe plaurile de filmare ale filmului The Last Song în anul 2009. Deși Miley și Liam au început să petreacă timp împreună încă din timpul filmărilor, cei doi au confirmat faptul că au o relație în martie 2010.

În august 2010, Miley și Liam se despart pentru prima dată din cauza programului foarte încărcat al cântăreței, dar sunt văzuți împreună din nou în luna septembrie. De-a lungul timpului, Miley și Liam se mai despart de câteva ori până în anul 2016, când se logodesc în mod oficial, iar în decembrie 2018 se căsătoresc.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth sunt pe locul doi în topul nostru deoarece relația lor a trecut prin nenumărate momente dificile, dar într-un final, cei doi au demonstrat că dragostea învinge.

 

1. Chrissy Teigen și John Legend

Cuplul Chrissy Teigen și John Legend este unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Cei doi nu ratează nici o ocazie de a face glume unul pe seama celuilalt și își surprind mereu fanii cu comentarii amuzante la pozele pe care le postează pe social media. 

Chrissy și John s-au cunoscut în timp ce filmau videoclipul pentru melodia lui John Legend - 'Stereo'. Cunoscută pentru sinceritatea ei, Chrissy Teigen a recunoscut că după filmările videoclipului, ea și John au mers împreună la hotel, au mâncat burgeri și au petrecut noaptea împreună.

În prezent, Chrissy și John au o căsnicie fericită și doi copii pe nume Miles Theodore Stephens și Luna Simone Stephens.