Termeni si Conditii
Pentru a adapta informațiile comunicate în funcție de comportamentul şi preferinţele tale şi pentru a-ţi oferi cea mai bună şi personalizată experienţă, este posibil să analizăm şi să combinăm datele tale cu caracter personal. Când vom analiza si combina datele tale cu caracter personal, o vom face doar in conformitate cu prevederile legale aplicabile, care ar putea implica obținerea unei prealabile aprobări sau confirmări și/sau de informații suplimentare din partea ta. Aceste date pot include datele pe care dorești să le partajezi activ cu noi, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/reședință, numărul de telefon/fax, profesia, locul de muncă, adresa IP, rețelele de socializare etc. Îți oferim posibilitatea să-ți retragi consimțământul în orice moment.
Termeni si conditii pentru abonare newsletter

Nu sunteti obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare în scopul activităților desfășurate de agenția noastră. De asemenea, menționăm că vă cerem anumite informații cu caracter personal pentru a fi capabili de a vă înțelege mai bine preferințele, dar și pentru menținerea unei arhive interne, trimiterea periodica a unor e-mail-uri promoționale, îmbunătățirea serviciilor, activități de sondare a pieței etc.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Observație:

– orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

– orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Suntem 100% anti-spam și nu închiriem, vindem sau instrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor organisme de stat.

Pentru a ne îmbunătăți serviciile, este posibil să culegem anumite date legate de interesul clienților noștri pentru anumite subiecte/domenii care să ne ajute să furnizam informații cât mai relevante. Aceste date sunt strict confidențiale și nu vor fi înstrăinate.

Pentru întrebări, sugestii sau reclamații ne puteți contacta la office@marinbadea.ro

LITIGII

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului și toate efectele juridice pe care acceptarea le produce, sunt guvernate de legea româna în vigoare și vor fi analizate și judecate, de către instanța română.