Celebrități
5 lucruri pe care nu le știai despe Madelaine Petsch

Oamenii s-au îndrăgostit de serialul Riverdale chiar după primul episod care a apărut la tv, în parte datorită atmosferei serialului dar și datorită actorilor foarte talentați. Actorii aleși pentru a face parte din echipa serialului Riverdale nu erau foarte cunoscuți. Pentru majoritatea, chiar și pentru fumoasa actriță Madelaine Petsch, rolul primit în Riverdale a fost primul rol important din carieră.

Personajul Cheryl Blossom a devenit rapid preferatul fanilor Riverdale datorită caracterului puternic, a stilului vestimentar, dar și datorită talentului actriței Madelaine Petsch. Dacă sunteți fani Madelaine Petsch, trebuie nepărat să știți aceste 5 lucruri interesante despre tânăra actriță.

1. Părinții aproape i-au pus numele Street (Stradă)

Deja ne-am obișnuit ca celebritățile să pună copiilor lor nume care mai de care mai ciudate. Și părinții actriței Madelaine Petsch au fost pe cale să ia o asemenea decizie. Într-un interviu acordat revistei Glamour, Madelaine povestește:

'Mama i-a pus numele fratelui meu, așa că a fost rândul tatei să aleagă un nume pentru mine. Tata a întrebat-o pe mama chiar înainte de cezariană 'Ce părere ai despre Street? Cred că Street este un nume bun pentru fiica noastră.' Mama a început să țipe și a spus că 'sub nici o formă nu îi voi pune fiicei mele numele Street'. Apoi, după cezariană, mama a spus 'Ok, înțeleg Street. Dar nu am putea să înlocuim cu Lane, și să îi spunem Madelaine? Și așa a apărut numele meu."

Află ce personaj din Riverdale este sufletul tău pereche.

2. Madelaine Petsch este o vegană convinsă.

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, fanii au fost extrem de interesați de secretele din spatele siluetei frumoasei actrițe din Riverdale. Marele ei secret constă mai puțin în ceea ce mănâncă și mai mult în ceea ce nu mănâncă. Madelaine este o vegană convinsă ceea ce înseamnă că ea nu consumă și nu folosește produse de proveniență animală. Aceasta este o schimbare pe care Madelaine a făcut-o încă din adolescență.

Într-un interviu acordat reviseri Popsugar, Madeline explică cum încă din copilărie i-au displăcut lactatele și ouăle și că era in mare parte vegetariană. În momentul în care a aflat cum sunt tratate animalele, a realizat că trebuie să devină vegana. Ea recunoaște că mai trișează din când în când și ca mănâncă miere.

3. Madelaine Petsch și Lili Reinhart au fost colege de apartament.

Unul dintre motivele pentru care ne place serialul Riverdale atât de mult este că actorii care interpretează personajele noastre preferate sunt prieteni în viața reală. Madeline Petsch și Lili Reinhart (Betty Cooper) sunt extrem de apropiate și au locuit împreună pe timpul filmărilor primului sezon din serialul Riverdale.

'După ce am terminat de filmat episodul pilot și ne-am întors în L.A. am realizat că locuim la doar o milă distanță una de cealaltă. Am început să petrecem timp împreună și am decis să locuim împreună în Vancouver' (Lili Reinhart)

4. Are un canal de Youtube.

Dacă ești fan Riverdale și îți petreci timpul pe Youtube, sunt șanse mari să fi dat peste canalul de Youtube al actriței Madelaine Petsch. Și nu, nu vorbim despre multitudinea de clipuri cu interviuri ale actriței, ci despre propriile ei clipuri. Motivul pentru care Madelaine a decis să își facă un canal de Youtube este unul amuzant:

'anul trecut când a apărut Riverdale eram considerată o persoană nesuferită atât în fața camerelor de luat vederi cât și în spatele lor. O mulțime de fani comentau la pozele mele de pe Instagram lucruri precum 'e frumoasă dar cred că e foarte nesuferită' sau 'cred că e răutăcioasă în realitate'. După un timp, aceste lucruri au început să mă afecteze așa că am început să caut un mod de a schimba acea percepție și am realizat că singurul mod în care pot face asta este să fac clipuri în care fanii să vadă exact cine sunt. Așa că, la început, am intenționat să am doar în jur de 5-10 clipuri în care să arăt tuturor că nu sunt răutăcioasă deloc...dar când am început să mă ocup de editare mi-a plăcut foarte mult și am continuat să fac.'

Urmărește canalul de Youtube al actriței Madelaine Petsch pentru a afla mai multe despre actrița care joacă rolul Cheryl Blossom în serialul Riverdale.

5. Părul ei roșcat este 100% natural.

Una dintre cele mai remarcabile trăsături ale actriței Madelaine Petsch este părul ei roșcat. În timp ce majoritatea actrițelor au fost nevoite să își schimbe culoarea părului pentru a intra în pielea personajelor din serialul Riverdale, Madelaine nu a fost nevoită să facă acet lucru. Părul roșcat intens al lui Madelaine Petsch este natural 100%. Acest lucru este admirabil, mai ales ținând cont că majoritatea roșcatelor celebre de la Hollywood sunt de fapt vopsite. "Dacă mi-aș vopsi părul, mama m-ar dezmoșteni. Părul meu este real' (Madelaine).