Celebrități
10 lucruri pe care nu le știai despre Camila Mendes

Camila Mendes este o tânără actriță de origine americană pe care o cunoaștem din serialul Riverdale unde dă viață personajului Veronica Lodge. Camila Mendes s-a născut în orașul Charlottesville din statul Virginia, iar părinții ei sunt de origine braziliană.

Veronica Lodge este unul dintre cele mai iubite personaje din celebrul serial Riverdale, iar Camila Mendes este o actriță extrem de talentată. Dacă sunteți fani Riverdale cu siguranță vă doriți să aflați aceste lucruri extrem de interesante despre Camila Mendes.

1. Veronica Lodge este primul rol important din cariera actriței Camila Mendes

Camila Mendes a primit rolul Veronicăi Lodge din serialul Riverdale la scurt timp după ce a absolvit Școala de Arte Tisch din New York. Înainte de a primi acest rol, ea a mai apărut și într-o reclamă la Ikea.

2. Camila Mendes și Cole Sprouse au fost colegi.

Camila Mendes și Cole Sprouse au frecventat simultan cursurile școlii de arte Tisch din New York. Și actrița Gina Rodriguez din serialul de comedie Jane the Virgin a studiat la Tisch, precum și numeroase alte celebrități precum Lady Gaga, Alec Baldwin sau Martin Scorsese.

3. Camila Mendes vorbește fluent spaniolă și portugheză.

Actrita care interpreteaza rolul Veronica Lodge vorbește fluent spaniolă și portugheză datorită originii sale braziliene. Într-un interviu acordat revistei People, Camila Mendes a mărturisit că este sută la sută de origine braziliană și că provine dintr-o familie numeroasă de brazilieni. Deoarece a fost crescută în Statele Unite, atunci când se merge în Brazilia se simte că o americancă, iar atunci când este în Statele Unite realizează că are foarte multe trăsături braziliene.

4. Camila Mendes are un tatuaj.

Camila Mendes are un singur tatuaj, foarte mic și discret, sub sânul stâng. Tatuajul constă în sintagma 'To build a home' (în traducere directă 'A construi o casă') și are o semnificație extrem de importantă pentru tânăra actriță. Într-un interviu acordat revistei Latina Magazine, Camila Mendes a explicat că "Singurul lucru pe care îl poți controla e cine ești și atâta timp cât înțelegi acest lucru ești acasă. Mi-am insuflat această idee, că indiferent unde sunt, sunt acasă pentru că propriul meu corp este casa mea. Mi-am făcut un tatuaj sub sânul stâng care spune 'To build a home' pentru că acesta este scopul meu principal, să mă simt că acasă în propria mea piele."

5. Camila Mendes vorbește deschis despre bolile de nutriție.

Camila Mendes nu se sfiește să discute despre bolile de nutriție cu care se confruntă din ce în ce mai mulți tineri: "Pot spune din propria experiență ca bolile de nutriție sunt probleme psihice serioase. Am crescut văzând cum sora mea s-a confruntat cu o astfel de afecțiune și m-am confruntat și eu în anumite momente cu astfel de probleme."

6. Pizza se numără printre mâncărurile preferate ale actriței Camila Mendes.

Actriței îi place atât de mult pizza încât a mâncat chiar și în timpul unei ședințe foto. Puteți găsi numeroase poze pe Instagramul Camilei Mendes în care apare deliciosul preparat italienesc.

7. Cami Mendes a trebuit să își vopsească părul pentru rolul Veronicăi Lodge.

Culoarea naturală a părului Camilei Mendes este ceva mai deschisă decât celebra nuanță de brunet a Veronicăi Lodge din serialul Riverdale. Astfel, pentru a se potrivi perfect în acest rol, Cami Mendes și-a vopsit părul. Și colega sa de platou, Lili Reinhart a fost nevoită să își vopsească părul mai deschis pentru rolul lui Betty Cooper.

Acestea sunt cele mai amuzante gif-uri cu Betty Cooper si Veronica Lodge.

8. Cami Mendes se înțelege de minune cu toți colegii de platou.

Camila Mendes este extrem de recunoscătoare că a primit rolul Veronicăi Lodge în serialul Riverdale și se înțelege foarte de bine cu ceilalți actori. Pe contul său de Instagram putem găsi o mulțime de poze în care apare alături de colegii săi Cole Sprouse, KJ Apa, Lili Reinhart sau Madelaine Petsch.

9. Camila Mendes este zodia gemeni.

Actrița care dă viața personajului Veronica Lodge din celebrul serialul Riverdale s-a născut pe 29 iunie 1994.

Cât de bine semeni cu Veronica Lodge? Află ce personaj din Riverdale ești.

10. Rolul pe care il joaca in serialul Riverdale i se potrivește ca o mănușă.

Într-un interviu acordat site-ului Coveteur Cami Mendes recunoaște că a simțit din prima că rolul Veronica Lodge este perfect pentru ea: "Mă indentific foarte mult cu Veronica, primul motiv fiind simțul umorului iar cel de-al doilea, circumstanțele sale. Cred că am trecut și eu prin experiențe asemănătoare. Știu cum este să fii fata cea nouă la școală pentru că m-am mutat de multe ori de-a lungul vieții. A fost un mod de viață foarte instabil care m-a împiedicat din a mă identifica în totalitate cu un anumit loc..."

Dacă ești la zi cu evenimentele din viața Veronicăi Lodge, poți urmări aceste seriale care seamănă cu serialul Riverdale.