Distracție
Top 10 seriale de comedie de pe Netflix apărute în ultimii 5 ani

Netflix a devenit principala noastră sursă de divertisment. Pe această platformă găsim toate serialele noastre preferate și mereu descoperim altele noi.

Citește acest articol dacă ești mereu în căutare de seriale noi. Acestea sunt cele mai amuzante 10 seriale de comedie de pe Netflix aparute in ultimii 5 ani. Toate merită urmărite și toate te vor face să râzi cu lacrimi.

Daca serialele de comedie nu sunt preferatele tale, poate te va interesa o lista cu cele mai tari seriale cu avocati sau cele mai tari seriale cu medici.

10. Schitt’s Creek

2015-prezent | 5 sezoane | Nota IMDB: 8.1/10

Actori: Eugene Levy, Catherine O'Hara, Dan Levy

Schitt's Creek este o comedie canadiană, disponibilă pe Netflix, care urmărește viața unei familii extrem de înstărite căreia îi sunt confiscate majoritatea bunurilor. Johnny, Moira, David și Alexis sunt obligați să locuiască în orășelul Shitt's Creek pe care Johnny (Eugene Levy) l-a cumpărat în glumă pentru fiul său David (Dan Levy).

9. Jane the Virgin

2014-prezent | 5 sezoane | Nota IMDB: 7.8/10

Actori: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Justin Baldoni

Jane the Virgin este un serial de comedie extrem de reușit care poate fi urmărit pe Netflix. O tânără virgină este victima unei greșeli medicale. Un medic obosit și distras o înseminează artificial, din greșeală, iar tânăra rămâne însărcinată. Intriga serialului este însă alta, tatăl copilului este fostul ei iubit, Rafael, iar înseminrea artificială fusese destinată iubitei acestuia. 

8. American Vandal

2017-2018 | 2 sezoane | Nota IMDB: 8.2/10

Actori: Tyler Alvarez, Griffin Gluck, Jimmy Tatro

American Vandal este un serial de comedie care satirizează programele de tip reality show. Acțiunea serialului se petrece într-un liceu unde există un vandal care a făcut desene obscene pe mașinile profesorilor. Vina este dată imediat pe copilul-problema al liceului, dar el susține că este nevinovat. Singurii care cred în nevinovăția lui sunt doi colegi care fac un documentar despre acest incident.

7. F is for Family

2015-prezent| 4 sezoane | Nota IMDB: 8.0/10

Actori: Bill Burr, Laura Dern, Sam Rockwell

F is for Family este o comedie animată care urmărește viața familiei Murphy in anii '70, când copiii hoinăreau în voie, tații beau bere în fața televizorului, și principalul rol al mamelor era să facă mâncare și curățenie.

6. Crazy Ex-Girlfriend

2015-prezent| 4 sezoane | Nota IMDB: 7.7/10

Actori: Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, David Hull, Vincent Rodriguez III

Comedia Crazy Ex-Girlfriend urmărește viața și cariera unei avocate tinere pe nume Rebecca Bunch. Rebecca renunță la o carieră strălucia pentru a se muta în orășelul West Covina. Motivul principal al mutarii este Josh Chan, băiatul de care aceasta s-a îndrăgostit într-o tabără pe vremea când amândoi erau adolescenți.  

5. Big Mouth

2017-prezent | 2 sezoane | Nota IMDB: 8.1/10

Actori: Nick Kroll, John Mulaney, Fred Armisen, Jason Mantzoukas, Jordan Peele

Big Mouth este o serie animată extrem de amuzantă despre viața unui grup de copii care încep să se confrunte cu problemele tipice pubertății. Andrew, Elliot, Jessi, Jay și Missi trec pentru prima oară prin situații stânjenitoare precum prima menstruație, primul orgasm, etc.

Big Mouth este unul dintre cele mai bune seriale pentru adolescenti ale anului.

4. Unbreakable Kimmy Schmidt

2015-2019 | 4 sezoane | Nota IMDB: 7.7/10

Actori: Ellie Kamper, Jane Krakowski, Carol Kane, Titus Burgess

O tânără extrem de optimistă este salvată dintr-un buncăr subteran unde era ținuta prizonieră de un bărbat cu probleme psihice. Deși a petrecut 15 ani în captivitate, Kimmy învață extrem de repede cum să supraviețuiască în New York într-un mod mai puțin convențional. Unbreakable Kimmy Schmidt este un serial de comedie foarte reușit datorită contrastului dintre trecutul dramatic al lui Kimmy și optimismul ei, care o ajută să depășească orice obstacol.

3. BoJack Horseman

2014-prezent | 6 sezoane | Nota IMDB: 8.5/10

Actori: Will Arnet, Amy Sedaris, Alison Brie, Aaron Paul

Serialul animat BoJack Horseman urmărește viața unui actor care a avut extrem de mare succes în anii '90 când a fost protagonistul unui serial numit "Horsin' Around". În prezent, BoJack este bogat, trăiește în Hollywood și suferă de depresie.

2. The Good Place

2016-prezent | 4 sezoane | Nota IMDB: 8.2/10

Actori: Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper

Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) moare și ajunge într-un loc numit 'The Good Place'. Pentru ca în 'The Good Place' ajung doar oameni buni, Eleanor realizează că a ajuns în acest loc din greșeală, ea fiind o persoană rea și egoistă de-a lungul vieții. The Good Place este un serial de comedie disponibil pe Netflix care oferă o nouă perspectivă asupra 'vieții de după moarte'.

1. GLOW

2017-prezent | 2 sezoane | Nota IMDB: 8.1/10

Actori: Alison Brie, Betty Gilpin, Kate Nash, Marc Maron

Serialul de comedie GLOW (Gorgeous Ladies of Wrestling) urmărește viețile personale și profesionale ale unor femei care fac parte dintr-un show de wrestling în Los Angelesul anilor '80. Fiecare dintre cele 10 'doamne ale wrestlingului' aspiră să devină actriță sau vedetă TV și să se îmbogățească.

Serialul GLOW este unul dintre cele mai bune seriale ale ultimilor ani.