Celebrități
10 lucruri pe care nu le stiai despre Luke Perry

Pe data de 4 Martie, 2019, fanii talentatului actor Luke Perry au primit trista veste că acesta a încetat din viață în urma unui accident vascular cerebral. Noi îl cunoaștem pe Luke Perry din celebrele seriale Beverly Hills, 90210, Oz, și Riverdale.

În serialul Riverdale, Luke Perry a dat viața unuia dintre cele mai îndrăgite personaje - Fred Andrews, tatăl personajului principal Archie Andrews. Personajul Fred Andrews este înțelept, calm, și își iese foarte rar din fire. El este un om muncitor care ar fi făcut orice pentru a le oferi angajaților săi o viață bună. Fred Andrews este un tată foarte bun care își dorește ca fiul său, Archie Andrews (KJ Apa), să aibă o viață bună și să fie un om integru. Felul în care Luke Perry a interpretat acest personaj dovedește încă o dată cât de talentat a fost.

Fred Andrews a fost unul dintre personajele noastre preferate din serialul Riverdale și suntem siguri că și voi l-ați îndrăgit. Aflati cine a fost actorul Luke Perry citind aceste 10 detalii foarte interesante despre regretatul actor pe care cu siguranță nu le știați.

1. Coy Luther Perry III.

Numele real al regretatului actor nu era Luke Perry, așa cum v-ați fi așteptat, ci Coy Luther Perry III. Luke Perry era doar numele de scenă al actorului.

2. 256 de audiții

Într-un interviu din anul 2013, Luke Perry a mărturisit că a fost la 256 de audiții până să primească un rol.

3. Job în construcții

Înainte să primească un rol în serialul Beverly Hills, 90210, Luke Perry a fost nevoit să lucreze în construcții. El a turnat asfalt în parcări pentru a se întreține. Coincidență sau nu, în serialul Riverdale, personajul interpretat de Luke Perry - Fred Andrews, are o firmă de construcții la care lucrează și fiul său Archie (interpretat de KJ Apa) pe timpul verii.

4. 2 episoade

Personajul jucat de Luke Perry în serialul Beverly Hills, 90210 - Dylan, era programat să apară doar în două episoade. Celor de la Fox nu le-a plăcut personajul interpretat de regretatul actor, dar producătorului executiv al serialului Aaron Spelling i-a plăcut și a decis să îl păstreze.

5. Coș de cumpărături

Pe vremea când juca în serialul Beverly Hills, 90210, Luke Perry a fost nevoit să se ascundă într-un coș de cumpărături pentru a scăpa de haosul creat de fani. El ar fi trebuit să participe la un eveniment în care s-ar fi întâlnit cu fanii, dar aceștia au început să spargă geamuri și să arunce cu manechine, așa că tânărul actor a fost nevoit să părăsească mall-ul ascuns într-un coș pentru cumpărături.

6. Mașina nouă

Luke Perry a cumpărat o mașină nouă pentru prima și ultima oară în anul 1992 - un Ford F-350.

7. Despre serialul Riverdale

Luke Perry a fost foarte sceptic în legătură cu serialul Riverdale, dar după ce a citit primul scenariu, a realizat ca serialul urma să fie foarte diferit de benzile desenate. Astfel, el a acceptat rolul lui Fred Andrews, tatăl personajului principal din serialul Riverdale - Archie Andrews.

8. Idol al adolescenților

Datorită personajului Dylan McKay, din serialul Beverly Hills 90210, Luke Perry a devenit extrem de celebru. Cu toate acestea, lui nu i-a plăcut niciodată să fie numit 'teen idol' sau 'idol al adolescenților' și a evitat să își schimbe modul de viață și atitudinea în momentul în care a cunoscut faima.

9. Relațiile lui Luke Perry

Deși nu a dorit niciodata sa adopte un stil de viață monden, Luke Perry a avut câteva iubite celebre precum Kelly Preston și Renee Zellweger. El a fost căsătorit timp de 10 ani cu Rachel "Minnie" Sharp, care este și mama copiilor săi Jack și Sophie. Înainte de decesul său prematur, Luke Perry era logodit cu Wendy Madison Bauer.

10. Filmările la serialul Riverdale au fost oprite.

În semn de respect pentru regretatul actor Luke Perry, filmările la sezonul 3 al serialului Riverdale au fost oprite. Toți membrii echipei din spatele serialului Riverdale au fost șocați de vestea decesului lui Luke Perry și și-au exprimat tristețea și regretul în legătură cu acest eveniment.

Până când vor fi reluate filmările la sezonul 3, recapituleaza evenimentele din sezonul 1 si sezonul 2 din serialul Riverdale.