Distracție
Seriale cu adolescenți pe care le putem vedea anul acesta

Din păcate multe dintre serialele noastre preferate precum Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Teen Wolf sau Switched at Birth s-au încheiat, asa că trebuie să ne îndreptăm atenția către serialele noi.

Vestea bună e că anul acesta aduce o mulțime de seriale noi cu și despre adolescenți care vor putea să le înlocuiască pe cele pe care le-am pierdut.

De examplu, Yara Shahidi pe care o știți din serialul Black-ish va fi protagonista unui nou serial care se va numi Grown-ish, iar pe Debby Ryan o vom putea vedea în serialul Insatiable, care se zvonește că va fi la fel de bun precum Gossip Girl.

11 seriale cu și despre adolescenți care merită urmărite:

GROWN-ISH

În spinofful serialul Black-ish, numit Grown-ish, Zoey Johnson pleacă la colegiu unde va trebui să se adapteze vieții departe de casă. Personajul interpretat de Yara Shahidi se va confruntă cu problemele tipice vârstei precum sexul, drogurile, și relațiile cu colegii săi. În serialul Grown-ish îi mai puteți vedea și pe actorii Dean Cole, Trevor Jackson, Francia Raisa, și Emily Arlook.

 

 

ALONE TOGETHER

În serialul Alone Together vom vedea ce fel de relație poate există între doi prieteni de sex opus care provin din lumi total diferite. Personajul feminin interpretat de Esther Povitski provine dintr-o familie mai puțîn înstărită decât personajul masculin interpretat de actorul Benji Aflalo, dar cu toate acestea cei doi au o mulțime de lucruri in comun.

 

 

INSATIABLE

Pe Debby Rian o știm din serialul Suit Life on Deck i abia așteptăm să o vedem în Insatiable, un serial pe care îl vom putea vedea pe Netflix în 2018. Debby va juca rolul unei tinere pe nume Patty care doar ce a slăbit 30 de kilograme și acum își dorește să participe la concursuri de frumusețe.

 

 

EVERYTHING SUCKS

În serialul Everything Sucks acțiunea se desfășoară într-un liceu al anilor 1990. Protagoniștii serialului, interpretați de actorii Peyton Kennedy, Rio Mangini, Jahi Di'Allo Winston, și Sydney Sweeney, sunt un grup de adolescenți care fac parte din trupa de teatru a liceului și care se confruntă cu problemele specifice vârstei.

 

 

SIREN

O sirenă ucigașă aunge în orașul Bristol Cove. În acest serial Fantasy, actrița Eline Power interpretează rolul unei creaturi mitologice care ajunge în formă umană într-un oraș în care oamenii au o obsesie pentru sirene. Serialul îi urmărește pe biologii marini Ben și Maddie, interpretați de actorii Alex Roe și Fola Evans-Akingbola, care fac tot posibilul să afle cum și de ce a ajuns o sirenă ucigașă în orașul lor.

 

 

LIFE SENTENCE

Pe Lucy Hale o știți deja din Pretty Little Liars și o veți putea vedea anul acesta în serialul Life Sentence, unde ea va juca rolul unei tinere care s-a vindecat de cancer. Ea încearcă să ducă din nou o viață normală, dar acest lucru este dificil pentru că în perioada în care suferea de cancer, ea a luat niște decizii mai ciudate.

 

 

RISE

Dacă va este dor serialul Glee avem vești bune pentru voi, anul acesta va apărea un nou serial de acest gen - Rise. Serialul este inspirat din cartea Drama High și spune povestea profesorului de muzică Lou Volpe, jucat de actorul Josh Radnor. În acest serial o vom putea vedea și pe actrița Auli'i Cravalho, cea care a dat voce personajului Moana.

 

 

TITANS

Nouă ne plac la nebunie filmele și serialele cu supereroi și suntem siguri că și vouă va plac, de aceea am inclus pe lista și serialul Titans care urmărește poveștile unor super eroi în devenire. În acest serial îi vom putea vedea pe Brenton Thwaites în rolul lui Robin și pe Ryan Potter în rolul lui Beast Boy. Raven va fi interpretată de Teagan Croft, iar Koriand'r va fi interpretată de actrița Anna Diop.

 

 

HEATHERS

Inspirat din filmul cu acelasi nume din anii '80, Heathers se intoarce de aceasta data pe micile ecrane. In acest serial vom putea urmari vietile a trei tinere pe nume Heather care fac regulile in liceul lor.

 

 

13 REASONS WHY

Protagonistul serialul 13 Reasons Why, Clay Jensen, interpretat de actorul Dylan Minnette, este un adolescent obișnuit care ajunge într-o situație iesita din comun. El trebuie să afle ce s-a întâmplat cu față de care este îndrăgostit și dacă această s-a sinucis sau nu.

 

 

RIVERDALE

Riverdale este un serial inspirat din benzile desenate Archie Comics, iar acțiunea se petrece în orășelul Riverdale. În acest serial vom putea urmări viețile neobișnuite ale tinerilor Archie Andrews, interpretat de K. J. Apa, Betty Cooper, interpretată de Lili Reinhart și mulți alții.