9 lucruri pe care nu le știai despre serialul 'Riverdale'

Serialul 'Riverdale' a devenit rapid unul dintre cele mai populare seriale drama cu si pentru adolescenti. Fiind disponibil si pe Netflix, 'Riverdale' a castigat o multime de fani pe social media devenind astfel unul dintre cele mai discutate seriale ale anului. Dacă ți-a plăcut serialul 'Riverdale' și îți dorești să urmărești și alte seriale asemănătoare, citește articolul nostru 12 Seriale ca 'Riverdale'.

Toti actorii din serialul 'Riverdale' sunt super talentati si au o mutlime de fani care le urmaresc fiecare miscare, dar mereu vor fi anumite secrete stiute de foarte putina lume. Acestea sunt unele dintre cele mai interesante si mai putin stiute lucruri legate de serialul 'Riverdale'.

KJ Apa nu este roșcat în realitate

Culoarea naturală a părului lui KJ Apa este castaniu închis. Actorul australian este nevoit să își vopsească părul foarte des pentru a obține nuanța pentru care este cunoscut Archie, personajul pe care acesta îl interpretează în 'Riverdale'. Dacă știați deja secretul legat de culoarea părului lui KJ, cu siguranță nu știați că acesta își decolorează și vopsește și sprâncenele pentru acest rol.

Actorul dezvăluie într-un interviu că a trecut printr-un moment foarte dificil în momentul în care decolorarea sprâncenelor i-a provocat arsuri pe piele, lucru extrem de dureros și de neplăcut.

Dar KJ Apa nu este singurul care își vopsește părul pentru a intra mai bine în pielea personajului pe care îl interpretează. Lili Reinhart și Cole Sprouse își vopsesc și ei părul, dar în culori mai puțin intersante.

Cole Sprouse și-a dorit să primească rolul lui Archie

Pentru că ne-am obișnuit ca Archie, protagonistul serialului 'Riverdale', să fie jucat de KJ Apa, trebuie să recunoaștem că ne este foarte greu să ni-l imaginăm pe Cole Sprouse în acest rol.

Deși Cole Sprouse a fost la casting pentru rolul lui Archie, acum el recunoaște că rolul lui Jughead i se potrivește mult mai bine și că este un personaj extrem de complex și de interesant.

Cole Sprouse și Camila Mendes au fost colegi de facultate

Înainte ca actorii Camila Mendes și Cole Sprouse să primească rolurile din celebrul serialul 'Riverdale', cei doi au studiat la New York University unde au avut cursuri în aceeași clădire.

Camila Mendes a spus într-un interviu că îl vedea des pe Cole Sprouse la universitate, mai ales în perioada în care ambii mergeau la cursuri în aceeași clădire dar că nu a vorbit niciodată cu el ci doar cu fratele său Dylan. Cole recunoaște într-un interviu că nu își aduce aminte de Camila pentru că era destul de retras în acea perioadă și nu mergea des la petreceri.

Veronica Lodge este primul rol important al actriței Camila Mendes

Potrivit unui interviu publicat în revista Glamour, rolul Veronicăi Lodge este primul rol important din cariera actriței Camila Mendes. În același interviu, Camila recunoaște că rolul Veronicăi i s-a potrivit perfect și că îi este foarte ușor să se identifice cu acest personaj.

Madelaine Petsch a fost la casting pentru rolul lui Betty

Deși nu acesta a fost rolul pe care l-a dorit inițial, Madelaine Petsch a primit numai laude pentru felul în care o interpretează pe răutăcioasă Cheryl Blossom. Directorul de casting David Rapaport i-a spus actriței că nu va putea interpreta rolul lui Betty deoarece există un alt rol care i se potrivește mult mai bine.

Cole Sprouse a sugerat ca Jughead sa fie asexual

Cole Sprouse își dorea ca Jughead să fie asexual deoarece acesta era modul în care personajul a fost ilustrat în edițiile mai recente ale revistei Archie.

Pentru că în serialul 'Riverdale' Jughead are o relație cu Betty, Cole a fost întrebat de foarte mulți oameni pe Reddit dacă mai consideră că personajul său ar fi trebuit să fie asexual. Actorul a dat dovadă de consecvență răspunzând că din punctul său de vedere personalitatea lui Jughead din serial ar fi trebuit să fie aceeași cu cea din revistele 'Archie'.

Madelaine Petsch și Lili Reinhart locuiesc împreună.

Madelaine Petsch și Lili Reinhart s-au împrietenit în timpul castingurilor. Toți actorii din serialul 'Riverdale' sunt foarte apropiați, dar Madelaine și Lili au dus prietenia la un alt nivel mutându-se împreună. Ele s-au întâlnit pentru prima dată în aeroport, înainte de filmări, și au devenit prietene foarte bune.

Actriței Madelaine Petsch îi este foarte frică de apă.

Începând cu prima scenă din primul sezon al serialului 'Riverdale', personajul Cheryl Blossom este în apropierea apei. Acest lucru a fost extrem de dificil pentru Madelaine căreia îi este frica de apă din cauza unei experiențe neplăcute pe care le-a avut în trecut legate de o barcă.

Deși ea a sperat că vor folosi o dublură pentru scenele legate de apă, actriță a fost nevoită să se urce într-o barcă pentru una dintre primele scene, lucru care i-a declanșat un atac de panică.

Nu se știe perioada în care se petrece acțiunea din 'Riverdale'

Perioada în care se petrece acțiunea serialului 'Riverdale' nu este stabilită, lucru care poate fi destul de bizar pentru fani. Un user al siteului Reddit a evidențiat faptul că deși în serial apar mașini vechi și decoruri retro, personajele sunt la zi din punct de vedere tehnologic. Potrivit actorului Cole Sprouse, acest lucru este cât se poate de intenționat și bine gândit și urmărește să creeze o atmosferă de vis în care se îmbină diferite elemente.