Distracție
Ce s-a întâmplat în sezonul 2 al serialului 'Riverdale'

Cel de-al doilea sezon al serialului 'Riverdale' a apărut pe 11 octombrie 2017, la doar cateva luni distanta de finalul primului sezon si a avut 22 de episoade. Dacă ai uitat despre ce este vorba în cel de-al doilea sezon al serialului 'Riverdale', este suficient să citești rezumatul nostru.

Atentie! Acest articol poate contine spoilere din Sezonul 2 al serialului 'Riverdale'.

Trailerul sezonului 2 al serialului Riverdale
Cine este The Black Hood?

Primul sezon al serialului 'Riverdale' s-a încheiat cu momentul în care Fred Andrews este împușcat in Pop's Chock'lit Shoppe în încercarea de a opri un infractor care jefuia localul. În primul episod din cel de-al doilea sezon aflăm că Fred a fost dus de urgență la spital și că a scăpat cu viață. Se pare că acesta a căzut victima criminalului anonim The Black Hood.

The Black Hood este principalul personaj negativ al acestui sezon, un fel de justițiar al orașului Riverdale care încearcă să îi omoare pe cei care fac, din punctul lui de vedere, lucruri rele. Aceasta este scrisoarea deschisă pe care The Black Hood o adresează locuitorilor orașului Riverdale:

"Eu sunt Black Hood. Eu sunt cel care l-a împușcat pe infidelul de la Pop's. Eu l-am omorât pe hoțul de copii din Greendale. Eu i-am împușcat pe tinerii dependenți de droguri și sex de la Lover's Lane. Riverdale nu este un oraș nevinovat. Este un oraș de ipocriți, degenerați și criminali. Furia mea este prețul pe care îl veți plăti pentru toate minciunile, secretele, și păcatele voastre. Nu mă voi opri. Nu pot fi oprit. Eu sunt lupul. Voi sunteți turma. Aceasta este purificarea. Veți auzi de mine din nou."

La mijlocul sezonului, domnul Svenson este demascat ca fiind The Black Hood și este împușcat mortal de Tom Keller. Din păcate, la scurt timp dupa decesul domnului Svenson, omuciderile încep din nou, iar Midge Klump este prima victimă. Până la urmă se dovedește că adevăratul justițiar din Riverdale este nimeni altul decât Hal Cooper care este într-un final arestat.

Întoarcerea lui Chic Cooper

Fiul rătăcitor al familiei Cooper, Chic, se întoarce după o perioadă foarte lungă petrecută departe de Riverdake și își dorește să repare relația pe care o are cu familia sa. Dar, la scurt timp de la întoarcerea în Riverdale, Chic începe să se comporte ciudat și refuză să facă un test ADN. Betty începe să îl suspecteze din ce în ce mai mult, începe să se documenteze și află că tânărul este un străin și nu adevăratul Chic.

În momentul în care este confruntat în legătură cu identitatea sa, tânărul recunoaște că este doar un prieten de-al lui Chic și că numele său este real este Charles. El poveste familiei Cooper ca băiatul pe care Alice l-a dat spre adopție, adică realul Chic, a murit în urma unui conflict care a izbucnit între cei doi.

După ce află adevărul despre tânărul care i-a furat identitatea fratelui său vitreg și că există posibilitatea ca acesta să-l fi ucis, Betty Cooper (Lili Reinhart) ia o decizie total neașteptată - îl dă pe Chic pe mâna justițiarului The Black Hood.

Cheryl Blossom și Toni Topaz

În sezonul doi al serialului 'Riverdale' avem ocazia să cunoaștem mai bine personajul interpretat de Madeleine Petsch - Cheryl Blossom. Cheryl începe o relație cu o membră a clubului de motocicliști Southside Serpents, pe nume Toni Topaz. Numele atribuit de fanii 'Riverdale' cuplului Cheryl Blossom și Toni Topaz este 'Choni'.

(Află ce personaj din serialul 'Riverdale' este sufletul tău pereche - Archie Andrews, Jughead Jones, Betty Cooper, Veronica Lodge, Cherryl Blossom, Toni Topaz sau Josie McCoy)

După închiderea liceului Southside High, toți elevii care studiau acolo inclusiv Toni și Jughead sunt mutați la Riverdale High. Acesta ar fi fost un moment perfect pentru ca Toni și Cheryl să se bucure în sfârșit de relația lor, dar Penelope Blossom (mama lui Cheryl Blossom) decide să își închidă fiica în institutul Sisters of Quiet Mercy pentru a-i schimba orientarea sexuală.

Din fericire, Cheryl este salvată din acest institut și reușește să taie toate legăturile pe care le avea cu familia ei devenind membru Southside Serpents.

Hiram pune stăpânire pe Riverdale

Hiram reușește să pună stăpânire pe Riverdale în momentul în care soția sa, Hermione Lodge, devine primar al orașului. Având toate resursele necesare, Hiram începe să lucreze la planul său de afaceri care include inaugurarea unui bordel.

Crima din casa Cooper

După o seară minunată petrecută alături de Jughead, Betty se întoarce acasă unde găsește un corp inert în mijlocul camerei, iar pe Alice și Charles curățând o baltă de sânge. Ea este nevoită să păstreze acest eveniment secret, lucru care o face să se simtă extrem de vinovată. Nu se cunosc detalii legate de identitatea persoanei decedate și nici modului în care acesta a ajuns pe podeaua familiei Cooper.

Archie lucrează pentru Hiram

În încercarea de a intra în grațiile familiei Lodge, Archie Andrews (K.J. Apa) acceptă să lucreze pentru Hiram. În momentul în care află cât de corupt este Hiram și cât de ilegale sunt afacerile lui, Archie își schimbă complet părerea despre acesta și regreta că l-a ajutat. Din păcate, Archie își dă seama de aceste lucruri prea târziu, iar Hiram deja apucase să îi însceneze o crimă. Poliția îl ridică pe Archie în fața tuturor colegilor săi.

Jughead este bătut

Unul dintre cele mai importante momente ale sezonului 2 din serialul 'Riverdale' este confruntarea dintre cele două găști rivale The Serpents și The Ghoulies. Fiind membru al Southside Serpents, Jughead Jones (Cole Sprouse) încearcă să facă pace între cele două găști sacrificându-se și primind o bătaie soră cu moartea, dar supraviețuiește.

În ultimul episod al sezonului, Jughead se recuperează pe patul de spital, iar tatăl său FP este alături de el și îi povestește că The Serpents au fost depășiți numeric și învinși de Ghoulies iar Sunnyside Trailer Park a ars aproape în totalitate. FP se retrage din Southside Serpents și îl numește pe Jughead liderul grupului.