Distracție
10 filme de dragoste frumoase apărute anul trecut

Dacă ești o romantică incurabilă și îți plac filmele de dragoste la fel de mult ca nouă, atunci cu siguranță îți vei dori să fii la curent cu ultimele apariții.

Acestea sunt cele mai bune filme de dragoste ale anului 2018:

ON CHESIL BEACH

Actori: Billy Howle, Saoirse Ronan, Emily Watson

Dramă Chesil Beach este o adaptare a romanului celebrului autor Ian McEwan și urmărește viața a doi tineri care provin din medii complet diferite, pe parcursul unei veri, în anul 1962. Cuplul trece prin etapele specifice unei legături romantice și se vor confrunta cu problemele specifice perioadei precum presiunile sociale. 

A STAR IS BORN

Actori: Lady Gaga, Bradley Cooper, Dave Chappelle, Alec Baldwin, Brandi Carlile

A Star Is Born este un film muzical de dragoste care urmărește relația dintr Jackson și Ally. Jackson Maine, un muzician cu experiență, dar care se confruntă cu dependență de alcool și care e trecut de prima tinerețe, decide să o ajute pe Ally, o tânără cântăreață să devină celebră. Cei doi se îndrăgostesc, dar povestea lor este întreruptă de faptul că Ally începe să descopere succesul.

ADRIFT

Actori: Shailene Woodley, Sam Clafin, Jeffrey Thomas, Grace Palmer

Filmul Adrift este bazat pe povestea reală a doi tineri care se cunosc întâmplător și trec împreună printr-o situație extrem de dificilă. Tami și Richard sunt pasionați de navigație s decid să traverseze oceanul Pacific împreună fără să știe că se îndreaptă către unul dintre cele mai devastatoare uragane ale secolului. Adrift este un film de dragoste care te va ține cu sufletul la gură.

CRAZY RICH ASIANS

Actori: Constance Wu, Hentry Golding, Awkwafina, Ken Jeong

Crazy Rich Asians este filmul perfect dacă ești în căutarea unei comedii romantice contemporane bine realizate. Filmul o urmărește pe Rachel Chu, o profesoară de economie de origină chineză născută în America. Ea îl însoțește pe iubitul său, Nick, în Singapore, unde vor participa împreună la nunta celui mai bun prieten al lui, dar în același timp, Rachel va face cunoștință și cu familia lui Nick. Nu durează mult până când Rachel află secretul lui Nick - faptul că el provine dintr-o familie extraordinar de bogată și că este unul dintre cei mai râvniți burlaci din Asia.

WHEN WE FIRST MET

Actori: Adam Devine, Alexandra Daddario, Robbie Amell

When We First Met este o comedie cu adolescenti care urmareste relatia dintre Noah si Avery. Noah speră că va avea parte de o noapte perfectă împreună cu Avery, fața visurilor lui, dar din păcate află că ea îl vede doar ca pe un prieten. Simțind că a eșuat, Noah își petrece următorii trei ani întrebându-se ce a făcut greșit până când, în mod neașteptat, acesta primește șansa de a se întoarce în trecut și de a face lucrurile diferit.

TO ALL THE BOYS I'VE LOVED BEFORE

Actori: Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish

To All the Boys I've Loved Before este un filme de dragoste cu adolescenti care urmărește povestea unei adolescente pe nume Lara Jean Covey. Lara scrie mai multe scrisori adresate băieților pe care i-a iubit în trecut, fără a intenționa să le trimită vreo dată. În mod neașteptat, fiecare scrisoare este trimisă către băiatul căreia îi era destinată și viața Larei devine un rollercoaster sentimental pe măsură ce fiecare băiat își dorește să discute cu ea.

DESTINATION WEDDING

Actori: Winona Ryder, Keanu Reeves, Dj Dallenbach

Destination Wedding este o comedie romantica ce îi are ca protagoniști pe Lindsay (Winona Ryder) și Frank (Keanu Reeves). Lindsay și Frank sunt invitați la o nuntă unde nu se simt absolut deloc bine. Ambii sunt deprimați și și-ar dori să fie oriunde altundeva, lucru care îi face să se înțeleagă de minune.

SECOND ACT

Actori: Milo Ventimiglia, Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini

Protagonista filmului Second Act, Maya - interpretată de Jennifer Lopez, obține jobul visurilor ei după ce fiul prietenei sale îi crează o nouă identitate. Pe parcursul filmului, Maya se confruntă cu problemele care apar în momentul în care viața ei nouă se amestecă cu viața cea veche.

JULIET, NAKED

Actori: Rose Byrne, Chris O'Dowd, Ethan Hawke

Annie, protagonistă comediei romantice Juliet, Naked, este blocată într-o relație cu Duncan, un fân înrăit al unui rocker necunoscut pe nume Tucker Crowe. Atunci când apare un demo vechi de 25 de ani al lui Tucker, Duncan are ocazia să îl cunoască pe misteriosul Tucker. Făcut după romanul lui Nick Hornby, filmul Juliet, Naked este o povestire amuzantă despre felul în care viața îți poate oferi o a doua șansă.

THE GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY

Actori: Jessica Brown Findlay, Michiel Huisman, Lily James

Juliet Ashton începe să corespondeze cu membrii ai socieții Guernsey Literary and Potato Peel Pie, prin care aceștia împărtășesc amintirile lor legate de perioada în care Guernsey era sub ocupație nazistă. Când Julietei îi vine ideea să scrie o carte, ea decide să viziteze insula Guernsey și viața i se schimbă complet. Povestea filmului The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society se desfășoară prin intermediul scrisorilor, iar privitorul este cucerit de farmecul fiecăruia dintre personaje.