Cele mai frumoase filme cu Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio se numără printre actorii noștrii preferați și suntem siguri că este și printre preferații voștrii. Încă de cand era copil Leonardo DiCaprio a jucat în filme foarte bune care au devenit favoritele iubitorilor de film de pretutindeni. In anul 2016, Leonardo DiCaprio a primit binemeritatul premiu Oscar pentru filmul The Revenant, dar știm cu toții că acesta nu este primul si nici singurul film din cariera sa pentru care ar fi meritat acest premiu.

Prin urmare, noi ne-am hotărât sa facem o listă cu cele mai frumoase filme ale lui Leonardo DiCaprio și vă recomandăm sa le vedeți sau revedeți. Și nu uitați, pe 26 iulie 2019 va apărea filmul Once Upon a Time în Hollywood, regizat de Quentin Tarantino. Filmul îi va avea în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt și Luke Perry.

 

1. The Revenant - Legenda lui Hugh Glass (2015) - Filmul The Revenant este inspirat de celebrul romanul bazat pe fapte reale al autorului american Michael Punke. Acțiunea filmului The Revenant se petrece în America de Nord, in prima parte a anilor 1800, iar în centrul ei se află Hugh Glass, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio. Hugh Glass este un membru al unei expediții în Munții Stâncoși care are ca scop principal vanarea animalelor pentru a obtine blanuri si transportarea blanurilor.

 

2. The Wolf of Wall Street - Lupul de pe Wall Street (2013) - După numeroase proiecte de succes precum Cârtița, Bandele din New York, Aviatorul sau Shutter Island, echipa formata din talentatul actor Leonardo DiCaprio si regizorul Martin Scorsese revine pe marile ecrane cu un nou film, o comedie care merita vazuta: Lupul de pe Wall Street.

 

3.  The Great Gatsby - Marele Gatsby (2013) - Imaginația bogată si mintea strălucită a celebrului scenarist, producător și regizor Baz Luhrmann a dat viață celebrelor personaje ale romanului Marele Gatsby (The Great Gatsby), scris de autorul american F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa extrem de reusita, Baz Luhrman îmbină vizualul, sunetul și povestea si obtine o oglinda a epocii petrecerilor din perioada jazzului, așa cum au fost descrise de Fitzgerald, dar în același timp fiind relevante zilelor noastre. The Great Gatsby se numără printre cele mai reușite ecranizări ale ultimilor ani, iar Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby. (Cinemagia)

 

4. Django Unchained - Django Dezlănțuit (2012) - Acțiunea filmului Django Unchained se petrece în sudul Statelor Unite, cu doar doi ani înainte de izbucnirea Războiul Civil. Django, personajul principal interpretat de talentatul Jamie Foxx este un sclav care are un trecut plin de violență. Soarta îl aduce pe Django în serviciul neamțului King Schultz, personajul interpretat de versatilul Christoph Waltz. Întâmplarea face ca Schultz să fie un vânător de recompense care urmărește doi frați ucigași pe nume Brittle. Știind că Django i-ar fi de mare ajutor în capturarea fraților Brittle, Schultz decide să îl ajute să își câștige libertatea.

 

5. Inception - Începutul (2010) - În filmul Inception, Leonardo DiCaprio dă viața personajului Dom Cobb, un hoț foarte priceput. Dom este și cea mai talentată persoană care se ocupă cu periculoasa arte a extracției, mai exact, el fură informați și a secrete prețioase direct din subconștientul oamenilor, în timp ce aceștia visează. Regizat de Christopher Nolan, Înception este un film extrem de interesant în care îi putem vedea pe actorii Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Ellen Page și Joseph Gordon-Levitt.

 

6. Shutter Island (2010) - Acțiunea filmului Shutter Island se petrece în anul 1954. Teddy Daniels, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio se ocupă cu investigarea dispariției unui pacient din spitalul Shutter Island Ashecliffe din Boston. Motivul pentru care Teddy Daniels și-a dorit să investigheze acest caz este de natură personală și nu durează prea mult până când el începe să se întrebe dacă nu cumva face parte dintr-o conspirație îngrozitoare.

 

7. The Aviator - Aviatorul (2004) - Howard Hughes, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio în filmul The Aviator, este unul dintre cei mai importanți inovatori ai secolului 20. Regizat de Martin Scorsese, The Aviator se numără printre cele mai reușite filme care îl au pe Leonardo DiCaprio în rolul principal. 

 

8. Titanic (1997) - Acest film nu are nevoie de nici o introducere. Cu toții știm despre ce este vorba în 'Titanicul' lui James Cameron. Filmul care îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet este o poveste de dragoste îmbinată cu scene intense de acțiune care ne țin cu sufletul la gură.

 

9. What's Eating Gilbert Grape - Necazurile lui Gilbert Grape (1993) - What's Eating Gilbert Grape este unul dintre cele mai reușite și iconice filme ale anilor '90. Filmul care îi are în rolurile principale pe Johnny Depp, Leonardo DiCaprio și Juliette Lewis este o poveste intensă și emoționantă care analizează fără rețineri obligațiile, tensiunile, și relațiile dintre membrii unei familii.