Fashion
Inspirație vestimentară de la protagonistele serialului Riverdale
Lili Reinhart / Betty Cooper

Lili Reinhart este una dintre cele mai iubite actrițe din serialul 'Riverdale'. Din momentul în care a primit rolul lui Betty Cooper, Lili a apărut pe coperțile celor mai importante reviste glossy, a devenit imaginea companiei Dermatologică și a mers pe covorul roșu la numeroase evenimente mondene. În materie de fashion, Lili Reinhart a apărut făcut parte dintr-o campanie de publicitate a companiei H&M și este imaginea stilistei Ilaria Urbinaii și a colecției 'Breakup Collection' creată de Mighty Company.

Află mai multe despre actrita Lili Reinhart.

Acestea sunt cele mai frumoase ținute vestimentare ale actriței Lili Reinhart și ale personajului pe care aceasta în interpretează în 'Riverdale' - Betty Cooper.

Camila Mendes / Veronica Lodge

Camila Mendes este Veronica Lodge în serialul 'Riverdale' și trebuie să recunoaștem că acest rol i se potrivește ca o mănușă. La doar 24 de ani, Camila Mendes are o carieră de succes ca actrița și suntem siguri că va avea la fel de mult succes și ca fashion icon.

Acestea sunt cele mai frumoase ținute vestimentare ale actriței Cămila Mendes, care interpretează rolul simpaticei Veronica Lodge.

Madelaine Petsch / Cheryl Blossom

Personajul interpretat de Madelaine Petsch în serialul 'Riverdale' - Cheryl Blossom - este un fashion icon in adevăratul sens al cuvântului. Toate ținutele purtate de Cheryl sunt impecabile și extrem de inspirate. Într-un interviu acordat revisei Glamour, Madelaine Petsch recunoaște că ținutele pe care le poartă în serial au mereu un subînțeles. De exemplu, Cheryl Blossom este singurul personaj din 'Riverdale' care poartă culoarea roșu.

Chiar dacă există o mulțime de diferențe între Madelaine și personajul Cheryl Blossom, simțul estetic este unul dintre lucrurile pe care le au în comun. Acestea sunt cele mai frumoase ținute vestimentare ale actriței Madelaine Petsch si ale lui Cheryl Blossom.

Completează quiz-ul și află dacă semeni cu personajul Cheryl Blossom.

Vanessa Morgan / Toni Topaz

Frumoasa actriță Vanessa Morgan s-a alăturat proiectului 'Riverdale' la începutul celui de-al doilea sezon când a primit rolul lui Toni Topaz. Într-un interviu acordat revistei Wmagazine, Vanessa își descrie stilul vestimentar ca fiind confortabil și casual, iar atunci când nu lucrează, de cele mai multe ori poartă leggings, un tricou, ochelari de soare și o șapcă. Din același interviu mai aflăm și că magazinele preferate ale Vanessei sunt Topshop, Chanel, și Sunglass Hut.

Acestea sunt cele mai frumoase outfituri ale actritei Vanessa Morgan si ale lui Toni Topaz.

ASHLEIGH MURRAY / JOSIE MCCOY

Ashleigh Murray este o cântăreață și o actriță extrem de talentată în vârstă de 31 de ani. În serialul 'Riverdale', ea interpretează rolul lui Josie McCoy, o tânără extrem de ambițioasă și cu capul pe umeri. Josie este liderul trupei rock de la Riverdale High - Josie and the Pussycats.

Află dacă Josie McCoy este sufletul tău pereche completând quiz-ul nostru.

Acestea sunt cele mai frumoase ținute ale actriței Ashleigh Murray și ale personajului interpretat de aceasta în serialul 'Riverdale' - Josie McCoy.