Distracție
Fan-art impresionant cu personajele serialului 'Vikingii'

Serialul Vikingii este un serial canadiano-irlandez, creat de Michael Hirst pentru postul de televiziune History. Vikingii se numără printre cele mai bune seriale istorice ale ultimilor ani și are în total 6 sezoane.

Acțiunea serialului Vikingii urmărește lumea brutală și misterioasă a celebrului viking Ragnar Lothbrok, un simpu fermier care ajunge liderul așezării 'Kattegat'. El devine extrem de apreciat printre războinicii nordici care îl urmează în bătălie peste ocean pentru a cuceri noi așezări.

Află mai multe detalii inedite despre serialul Vikingii.

Ragnar Lothbrok este un personaj extrem de complex care ne arată cât de avansați în gândire erau cu adevărat războinicii nordici. El a devenit rapid personajul preferat al fanilor serialului Vikings datorită inteligenței sale, curajului și personalității sale unice. Alte personaje ale serialului Vikingii care ne-au impresionat sunt bineînțeles Lagertha, Floki, Athelstan, Rollo, Bjorn Ironside, Ivar, Ubbe, și Torvi.

Acestea sunt cele mai frumoase exemple de fan-art (picturi, ilustrații, desene, etc.) cu personajele noastre preferate din serialul Vikings.