Celebrități
Scream Queens Sezonul 2

Yey! Personajele noastre preferate din "Scream Queens" revin pentru cel de-al doilea sezon. Suntem nerăbdatoare să vedem ce ne pregatește producatorul Ryan Murphy în acest nou sezon ținând cont de faptul că de această dată acțiunea se va petrece într-un spital și ne intrebăm în ce fel va schimba acest lucru ideea de bază a serialului. 

 

Din fericire, talentata actriță Emma Roberts ne impărtășește un secret pe contul ei de instagram unde lasă să se ințeleagă faptul că Chad Radwell nu a ieșit din peisaj o dată cu încheierea primului sezon. Actorul Glen Powell se intoarce și el pe micile ecrane în rolul lui Chad și se pare că relația dintre el și Chanel continuă. Emma a mai vorbit despre întoarcerea lui Chad în cel de-al doilea sezon în luna mai, atunci când a spus că îi place enorm acest personaj: "I love, love, love Chanel and Chad". 

 

Emma și Glen au fost văzuți impreuna în culisele serialului în timp ce interpretau cele doua personaje, Chanel purta o ținuta roz, așa cum ne-am obișnuit, iar Chad purta o ținută tipică de băiat de bani gata. Nu-i așa că sunt adorabili?