Celebrități
10 lucruri pe care nu le știai despre Cole Sprouse

Cole Sprouse este un tânăr actor super talentat care s-a făcut remarcat pentru prima dată pe Disney Channel, unde juca alături de fratele său geamăn în serialele pentru copii The Suite Life of Zack & Cody și The Suite Life on Deck (Viața dulce a lui Zack și Cody și O viață minunată pe punte).

Începând cu anul 2016, Cole joacă în serialul Riverdale, unde îl interpretează pe misteriosul Jughead Jones, un personaj cheie al celebrelor benzilor desenate Archie.

Jughead sau Forsythe Pendleton Jones este personajul nostru preferat din acest serial, iar Cole a devenit datorită acestui rol unul dintre actorii noștri favoriți. Dacă și vouă vă place la fel de mult actorul Cole Sprouse, atunci trebuie neapărat să știți aceste lucruri despre viața si cariera sa:

1. Cole Sprouse este mai mai mic decât fratele său geamăn.

Cole Mitchell Sprouse și Dylan Thomas Sprouse s-au născut pe 4 August 1992, iar Cole este mai mic cu aproximativ 15 minute decât fratele său geamăn.

2. Gemenii Cole și Dylan seamănă izbitor de mult cu tatăl lor.

Tatăl gemenilor Cole și Dylan Sprouse, Matthew Sprouse arată în tinerețe exact la fel ca fii săi.

Acest detaliu a fost observat de unul dintre fanii lui Cole care se uită la poze mai vechi de pe profilul de Instagram al actorului. Cole Sprouse a distribuit această imagine în anul 2015.

3. Cole si-a inceput cariera solo in serialul Friends.

Deși Cole și-a început cariera alături de fratele său geamăn, el a jucat singur în celebrul serial Friends unde a interpretat rolul lui Ben, fiul lui Ross.

4. Prima iubire a lui Cole Sprouse a fost Jennifer Aniston.

Într-un interviu pentru revista New York Post, Cole Sprouse mărturisește că prima fată de care s-a îndrăgostit a fost Jennifer Aniston. El a cunoscut-o pe Jennifer pe platourile de filmare ale serialului Friends.

Din acest interviu mai aflăm și că tânărului Cole îi era extrem de greu să interpreteze scenele pe care le juca alături de frumoasă actriță pentru că își uita toate replicile în momentul în care se afla in preajma ei.

5. Cole este foarte inteligent.

Cole și fratele său Dylan au pus pe pauza cariera lor de actori pentru a-și termina studiile.

La colegiu, Cole a studiat arheologie și științe umaniste și a fost chiar președintele clubului de arheologie, lucru care cu siguranță l-ar fi făcut pe Ross - tatăl său din serialul Friends - extrem de mândru.

6. Este pasionat de fotografie.

Dacă știam deja că este extrem de talentat ca și actor, am aflat de curând că este și un fotograf foarte bun.

Pe pagina de Instagram a lui Cole putem vedea numeroase fotografii făcute de el care sunt extrem de bine realizate.

7. Cole nu își dorește ca Dylan să apară în serialul Riverdale.

Deși fanii și-au exprimat în repetate rânduri dorința ca Dylan să apară alături de Cole în serialul Riverdale, Cole a mărturisit că nu îi surâde această idee.

Actorul consideră că apariția fratelui său în serial ar putea declanșa o serie de reacții negative din partea celor care își doresc ca serialul să respecte povestea din benzile desenate. Mai mult decât atât, el nu crede că Dylan își dorește să facă parte din acest proiect.

8. Cole nu vrea ca Dylan să îi urmărească serialele.

Într-un interviu acordat revistei Elle, Cole este întrebat dacă fratele său Dylan urmărește serialul Riverdale. Actorul a mărturisit că acest serial nu este tocmai genul de serial pe care el și fratele său l-ar urmări și că ambii evită să se uite la serialele în care apar.

Pentru Cole este extrem de important să separe viața profesională de cea de familie, și acesta este unul din motivele pentru care nu vrea să îi ceară fratelui său să urmărească Riverdale.

9. La început nu a fost încântat de scenariul serialului Riverdale.

Atunci când managerul i-a trimis scenariul serialului Riverdale, Cole nu a fost tocmai încântat.

DIn fericire, pe măsură ce a aflat mai multe lucruri despre acest proiect, lui Cole a început să îi placă rolul pe care îl interpretează.

10. A fost impotriva relatiei dintre Jughead si Betty.

Fanii adora relatia dintre Jughead si Betty, motiv pentru care numele cuplului #Bughead are peste 1,3 milioane de rezultate pe Instagram.

Cu toate acestea, Cole a fost impotriva acestei relatii deoarece in benzile desenate Archie, personajul Jughead era asexual.