Celebrități
Lady Gaga a anunțat cu cine urmează să colaboreze

Există anumite combinații pe care le putem considera clasice precum pâinea cu unt sau Batman și Robin, iar Lady Gaga se pare că a gasit elementul perfect pentru a crea o astfel de combinație - artista Florence Welch. De ceva timp fanii celor doua artiste de succes au sperat ca acestea să își uneasca forțele și, cu ajutorul producătorilor, să creeze duetul secolului, sau chiar al mileniului.

gaga2

Vinerea aceasta visul fanilor a fost în sfârșit confirmat într-o apariție a cântăreței Lady Gaga in cadrul BBC Radio 1 Breakfast Show, unde aceasta și-a lansat noul single Perfect Illusion. Aceasta a mărturisit că pe noul album va apărea un duet care îi va bucura enorm pe fani: "Eu și Florence Welch am făcut un duet împreună. Începusem să lucrez la o noua idee pentru o melodie pe care îmi doream să o cânt alături de o fată. Veți vedea de ce atunci când veți asculta versurile melodiei." a adăugat artista.

"M-am întrebat: Cu cine îmi doresc eu să cânt? Ea este pentru mine daca nu cea mai buna, cu siguranță una dintre cele mai valoroase vocaliste feminine din lume. Este incredibilă". a spus Gaga în interviu.

Melodia va apărea pe cel de-al cincelea album solo al artistei, și între timp, fanii au reacționat extrem de pozitiv la această veste.

 

gaga1