Celebrități
5 celebrități cu tatuaje faciale

Datorită valului de rapperi care și-au câștigat faima prin intermediul platformei SoundCloud, tatuajele faciale au devenit din ce în ce mai des întâlnite la celebrități. Cu doar câțiva ani în urmă, tatuajele faciale erau asociate în mare parte cu grupările mafiote sau cu anumite religii. În ultima vreme, acestea și-au schimbat semnificația și au devenit extrem de des întâlnite la vedete și la fanii acestora.

1. Post Malone

Post Malone a recunoscut într-un interviu că s-a tatuat pe față pentru că vroia să o enerveze pe mama sa. Cel mai vizibil tatuaj facial al artistului conține cuvintele 'Always Tired' și se traduce prin 'Mereu Obosit'.

Post Malone mai are tatuată o sabie în partea dreaptă a feței, un smiley face și un iepuraș Plaboy, sârmă ghimpată pe frunte, un pumnal, și cuvintele 'Stay Away' (Păstrează Distanță).

2. Kehlani

Kehlani are 20 de tatuaje în total, iar cele faciale constau în 4 puncte - câte două sub fiecare ochi, un avion de hârtie - sub ochiul stâng, cuvintele 'Espiritu Libre' (Spirit Liber) pe tâmpla dreaptă și simbolul damei de inimă roșie în dreptul urechii.

Motivele pentru care frumoasa artistă a ales să își tatueze fața sunt foarte simple - îi place să experimenteze și iubește arta.

3. Kat Von D

Kat Von D este celebră în industra tatuajelor fiind o artistă extrem de talentată dar și o prezență foarte carismatică. În afara jobului de tattoo artist, Kat Von D mai este și scriitoare dar și designer de pantofi, cosmetice și parfumuri.

Tatuajul facial cu steluțe al artistei este unul dintre cele mai celebre tatuaje faciale ale ultimului deceniu. Din spusele lui Kat, acest tatuaj este un simbol al feminității și este inspirat de melodia ei preferată - Starry Eyes de la Motley Crue.

4. Lil Wayne

Corpul celebrului rapper Lil Wayne este acoperit aproape în totalitate cu tatuaje. Cele mai vizibile tatuaje faciale ale lui Lil Wayne sunt următoarele: 9 stele tatuate în partea stângă a feței, o floare în interiorul urechii, sintagma 'Fear God' pe ploape, litera C între sprâncene (inițiala mamei sale Cita), un smiley face pe interiorul buzei, două lacrimi sub ochiul drept (câte o lacrimă pentru fiecare membru din familia sa care a fost ucis), cuvintele 'I AM MUSIC' deasupra ochiului drept, un tatuaj tribal sub ochiul stâng, și cuvintele 'Tune', 'Misunderstood', și 'Orleans'.

 

5. 6ix9ine

Deși are doar 22 de ani, rapperul 6ix9ine este unul dintre cei mai controversați artiști ai momentului. Lucrul care iese în evidență mai mult decât personalitatea sa este faptul că are numeroase tatuaje faciale. Unul dintre tatuajele preferate ale artistului este numărul '69' pe care îl are tatuat de aproximativ 200 de ori în diferite locuri pe corp.

Printre tatuajele faciale ale lui 6ix9ine se numără: un trandafir, numărul '69', cuvântul 'Brooklyn', și două pânze de păianjen.