Celebrități
9 lucruri pe care nu le știai despre Selena Gomez

Selena Gomez a crescut în fața camerelor de luat vederi, ceea ce înseamnă că fanii știu o mulțime de lucruri despre ea și despre viața ei personală. Cu toate astea, sunt anumite lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg:

1. Primul ei sărut a fost cu Dylan Sprouse.

Primul sărut al Selenei Gomez a fost cu Dylan Sprouse, atât pe micul ecran cât și în viața reală. Primul sărut poate fi un eveniment destul de ciudat pentru un adolescent, mai ales dacă acest eveniment se petrece în fața camerelor de luat vederi, cum s-a întâmplat în cazul Selenei Gomez. Ea era invitată la show-ul Disney 'The Suite Life of Zack and Cody' pentru a juca rolul lui Gwen.

Când a fost întrebată cum s-a desfășurat scena sărutului, Selena a povestit că 'Am închis ochii prea devreme și am ratat jumătate din buza lui. Așa că a fost unul dintre cele mai stânjenitoare săruturi din lume. Dar aveam doar 12 ani, așa că a fost ok.'

2. Este ambasador UNICEF.

Selena Gomez a devenit ambasador UNICEF la vârsta de 17 ani, devenind astfel cea mai tânără persoană care să aibă acest rol. Misiunea organizației UNICEF este de a oferi ajutor mamelor și copiilor din țările subdezvoltate.

Selena își dorește ca fanii săi să afle despre greutățile prin care trec copiii din țările sărace, și își folosește faima pentru a ajuta și pentru a face cunoscute problemele familiilor fără posibilități.

3. A refuzat un rol în High School Musical 3.

Filmele din seria High School Musical s-au bucurat de aproape aceeași popularitate ca The Hunger Games.

Toată lumea știa High School Musical, așa că refuzul Selenei de a face parte din acest proiect este destul de surprinzător. Motivul refuzului? Deși Selena iubea brandul Disney, ea își dorea în momentul acela să primească roluri mai serioase.

4. Selena Gomez a adoptat 6 câini fără stăpân.

Iubim foarte mult animalele și ne-am bucurat extrem de tare atunci când am aflat că Selena Gomez a adoptat nu mai puțin de 6 câini fără stăpân. Toții câinii au fost salvați din adăposturi, iar numele lor sunt: Chazz, Chip, Fină, Willie, Wallace și Baylor.

Selena își iubește enorm câinii și nu am fi surprinși să aflăm că va mai adopta și alte animălute în viitor.

5. Sportul favorit al Selenei Gomez este basketul.

Nu v-ați fi așteptat ca Selena Gomez să fie pasionată de sport nu-i așa? Ei bine, frumoasa cântăreață ne surprinde din nou mărturisind că iubește basketul și ca tine cu echipa San Antonio Spurs. Ea a fost văzută de nenumărate ori în tribunele meciurilor de basket, susținând echipele preferate și bucurându-se de moment alături de prieteni.

6. Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o.

Selena s-a născut în Grand Prairie, Texas în anul 1992, iar părinții ei sunt Amanda Cornett și Ricardo Gomez. Mama Selenei a născut-o pe cântăreață când avea numai 16 ani. Când Selena avea 5 ani, părinții ei au divorțat iar ea a fost crescută mai mult de mama pe care artista o iubește foarte mult.

De fiecare dată când este Ziua Mamei, Selena postează fotografii cu mama ei și îi mulțumește pentru felul în care a crescut-o.

7. A avut o relație cu Taylor Lautner.

Relațiile între celebrități sunt mereu complicate datorită timpului pe care aceștia îl petrec separat și faptului că sunt mereu urmăriți de camerele de luat vederi. Cu toții știm că Selena Gomez a avut relații cu Justin Bieber și The Weekend, dar înainte de asta, Selena a avut o relație cu Taylor Lautner. În mediul online se vehiculează ca motivul despărțirii lor a fost faptul că echipa din spatele lui Taylor l-au sfătuit pe acesta să nu se afișeze cu o iubită dacă vrea să câștige inimile fanelor.

8. Selena Gomez are cel puțin 8 tatuaje.

Anul trecut, Selena Gomez a postat o fotografie pe Instagram afișând tatuajul cu numărul 7 și spunând că fiecare tatuaj pe care și l-a făcut are o semnificație deosebită pentru ea. Cu puțin timp în urmă, Selena și-a făcut cel de-al optulea tatuaj reprezentand simbolul 'două puncte'.

Tatuajele care ilustrează 'două puncte' simbolizează o alternativă la suicid și un mod de a face cunoscute problemele cu care se confruntă tinerii cu probleme psihice. Scopul simbolului este de a-l face pe purtător să treacă peste toate greutățile și îi amintească acestuia ca viața merge înainte. 

9. Selena Gomez are două surori vitrege.

În anul 2013, mama Selenei a născut o fetiță pe nume Gracie, iar în anul 2014 soția tatălui Selenei a născut și ea o fetiță pe nume Victoria. Diferența de vârstă dintre Selena și surorile sale este foarte mare, de 21, respectiv 22 de ani, dar asta nu o împiedică pe frumoasa cântăreață să petreacă timp cu ele și să fie o soră mai mare iubitoare.