Distracție
Va reveni serialul Gossip Girl pe micile ecrane? Ce părere au actorii principali?

Președintele CW, Mark Pedowitz, a mărturisit într-o interviu acordat TVLine că există posibilitatea ca serialul care i-a făcut celebri pe Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Penn Badgley și Chance Crawford să se întoarcă pe micile ecrane.

La conferința de presă a evenimentului TV Critics' Association, Mark Pedowitz a mărturisit că revenirea serialului Gossip Girl depinde în mare parte de deciziile companiei Warner Bros. și a producătorilor executivi ai serialului: "Există discuții, dar nu știu dacă s-a ajuns la o concluzie încă", a spus Pedowitz. "Nu știu ce va fi. Decizia depinde de Warner Bros. și de producătorii executivi Josh[Schwartz] și Steph[anie Savage], pentru că nu putem face nimic fără ei."

Daca va este dor de serialul Gossip Girl, puteti urmari aceste seriale noi pentru tineri si adolescenti.

Pentru că, momentan, nu avem foarte multe informații legate de un posibil reboot al serialului, noi am adunat părerile actorilor principali din Gossip Girl in legătura cu o posibilă revenire la rolurile care i-au consacrat. Personajele serialului Gossip Girl ar avea acum în jur de 30 de ani, iar dacă serialul își va păstra tematica orginală și va fi un serial dedicat adolescenților, cu siguranță vom face cunoștință cu un grup de actori tineri. Acest lucru nu înseamnă că nu vor exista apariții surpriză ale actorilor care s-au lansat datorită serialului Gossip Girl precum Blake Lively sau Leighton Meester.

Blake Lively nu respinge ideea de a face din nou parte din proiectul Gossip Girl.

În aprilie 2017, Blake Lively a mărturisit, într-un interviu acordat revistei Variety, că este mereu deschisă la noi oportunități inclusiv la a face parte din echipa noului serial Gossip Girl și a da din nou viață celebrului personaj din universul Gossip Girl - Serena van der Woodsen.

"Totul depinde." a spus Blake Lively. "Mi-aș dori să fac parte din acest proiect încă 7 ani? Nu. Pentru că îmi doresc să petrec timp cu copii și nu vreau să fiu departe de ei atât de mult timp. Dar am învățat că, în viață, niciodată nu trebuie să spui niciodată. Îmi doresc să fac ceva ce nu am făcut încă, nu ceva ce am făcut deja. Dar aș face asta? Cine știe - dacă ar fi ceva calitativ și dacă ar avea sens. Ne-am distrat de minune la filmări și trăind și muncind în New York City."

Noi credem că Blake Lively s-ar bucura dacă personajul Serena van der Woodsen ar apărea ca personaj episodic într-o nouă versiune a serialului Gossip Girl, dar nu și-ar dori să joace un rol principal în această serie.

Leighton Meester s-ar alătura proiectului dacă toți ceilalți actori vor face asta.

Atunci când Leighton Meester a fost întrebată de Vanity Fair despre un posibil reboot al serialului Gossip Girl, frumoasa actriță a părut încântată de ideea de a juca din nou rolul lui Blair Waldorf, dar a avut anumite ezitări: "Cred că aud mereu zvonuri legate de o posibilă reuninune Gossip Girl, dar e greu de spus." a spus actrița.

"Dacă toți ar fi de acord și dacă ar fi momentul potrivit. Nu vreau să spun că nu aș face asta niciodată." Deși a avut mici ezitări, Leighton Meester are o idee clară despre ce ar face Blair acum. "Atunci când s-a terminat serialul, Blair Waldorf făcea un copil cu Chuck Bass, și avea propria casă de modă. Blair Waldorf probabil își pregătește acum prima linie vestimentară. Probabil se pregătește de Fashon Week!"

Pe Ed Westwick nu îl încântă ideea.

Într-un interviu cu Radio Times, actorul Ed Westwick care a interpreatat unul dintre personajele cheie ale serialului, a mărturisit că ideea unui reboot Gossip Girl i se pare imposibilă și că, din punctul lui de vedere, personajul Chuck Bass a fost consumat.

"Nah, nu are cum să se întâmple." i-a spus Ed moderatorului. "Știu că se vor întoarce câteva seriale - am auzit că vor reface 'Will and Grace', au făcut deja 'Gilmore Girls'..dar e o senzație ciudată dacă stai să te gândești. Se simte ca și cum doar ce am terminat! Și nu am făcut suficiente lucruri încă și nu mă simt confortabil să revin la același proiect. Și am făcut atât de multe cu acel personaj - e consumat complet."

În ciuda convingerii cu care a spus că nu își dorește să joace din nou controversatul personaj din serialul Gossip Girl - Chuck Bass, Westwick mărturisește că ar face-o dacă i s-ar oferi milioane de dolari".

Taylor Momsen a renunțat la actorie, deci sunt foarte slabe șansele să o revedem în noul Gossip Girl.

Desi a interpretat foarte bine personajul Jenny Humphrey, actriței Taylor Momsen i-a fost extrem de greu să lucreze la Gossip Girl și să se concentreze și pe cariera muzicală în același timp. În timpul filmărilor, ea și-a dorit să meargă în turneu cu formația rock din care face parte, Pretty Reckles.

Într-un interviu acordat celor de la The Daily Beast, Taylor a mărturisit că: "Am fost foarte norocoasă că producătorii au fost foarte de treabă și au făcut în așa fel încât eu să mă pot duce în turneu și să mă concentrez pe pasiunea mea principală, pentru că puteau la fel de bine să refuze și să mă oblige să rămân în serial".

Taylor Momsen a mai spus și că serialul Gossip Girl a fost o experiențe extraordinară, și că a ajutat-o într-o anumită măsură, dar i-a fost extrem de greu sa stea departe de muzica in zilele in care trebuia sa dea viata celebrului personaj Jenny Humphrey.