Fashion Celebrități
Noua linie de încălțăminte a vedetei Kat Von D

Dacă nu te mai poți satură de cosmeticele de la Kat Von D te vei bucură să afli că în curând vedeta va lansa o nouă colecție de încălțăminte. În luna august, specialista în makeup și tatuaje, Kat Von D a anunțat că va lansa o colecție de pantofi.

 

Kat Von D a creat 28 de modele diferite de pantofi de diverse culori inclusiv roșii și negre. Încălțările sunt în stilul goth cu care ne-a obișnuit vedeta de-a lungul timpului. Una dintre perechi are chiar și un compartiment special pentru ruj.

 

Pantofii Von D sunt lucrați manual în Florența, Italia, și sunt din imitație de piele. Într-un interviu, creatoarea pantofilor mărturisește că e conștientă de faptul că poate fi foarte dificil să găsești pantofi de calitate care să nu fie făcuți din piele naturală sau alte materiale de proveniență animală. Prin crearea acestor pantofi, Kat militează împotriva sacrificării animalelor în numele modei și ne asigura că pantofii care fac parte din colecția să vor fi disponibile în toate mărimile și stilurile pe care ni le dorim.

 

VonDShoes1  VonDShoes2  VonDShoes3

Sursa foto