Fashion De Sezon
În ce ne îmbrăcăm de Paște în 2019

Noi deja am început să ne gândim la sărbătorile Pascale ale acestui an şi ne-am dat seama că nu prea ştim cu ce se ne îmbrăcăm. Paştele este o sărbătoare minunată şi o ocazie perfectă pentru a petrece timp cu familia şi cu prietenii apropiaţi. Dar ca de obicei, sărbătorile vin şi cu dileme vestimentare. De aceea noi am exporat lumea modei pentru a găsi câteva soluţii vestimentare perfecte pentru voi.

 1. Casual - Dacă petreceți Paștele în familie și doriți să vă simțiți comfortabil, atunci vă recomandăm să alegeți o ținută casual. Ținutele casual sunt perfecte pentru mesele în familie, pentru ieșitul la iarbă verde și în natură, pentru vizitele la bunici, dar și pentru vizitele prietenilor apropiați. Câteva articole vestimentare care sunt foarte comfortabile și cu care nu veți da greș sunt puloverele oversize, cardiganele, salopetele si sarafanele din denim, pantalonii colorati (pantaloni muștar, roșii, verzi, etc), dar și tricourile largi. Nu uitați că anul acesta se poartă elasticele de păr oversize care se potrivesc de minune cu ținutele casual.

 

paste1  paste2  paste3

paste4  paste5  paste6

paste7  paste8  paste9

paste10  paste11  paste12

paste13  paste14  paste15

paste16  paste17  paste18

 

2. Elegant -  Sărbătorile Pascale sunt un prilej perfect pentru a purta rochia preferată, mai ales dacă mergem la un restaurant sau la o petrecere.

 

paste-elegant-1  paste-elegant-2  paste-elegant-3

paste-elegant-4  paste-elegant-5  paste-elegant-6

paste-elegant-7  paste-elegant-8  paste-elegant-9

paste-elegant-10  paste-elegant-11  paste-elegant-12

 

3. Primăvăratic - Primăvara este un anotimp destul de dificil din punct de vedere vestimentar, dar poate fi și o ocazie de a asorta anumite articole verstimentare de iarnă cu cele de vară. Ținutele pe care le putem purta primăvara pot arată cu adevărat inedit dacă ne folosim imaginația.  Ghetele, geaca de piele, rochiile cu mânecă lungă, cămășile, și sacourile sunt doare câteva exemple de articole vestimentare pe care le putem purta de Paște.

 

outfit-primavara-1  outfit-primavara-2  outfit-primavara-4

outfit-primavara-4  outfit-primavara-5  outfit-primavara-6

outfit-primavara-7  outfit-primavara-8  outfit-primavara-9  outfit-primavara-10

outfit-primavara-11  outfit-primavara-12  outfit-primavara-13  outfit-primavara-14

outfit-primavara-15  outfit-primavara-16  outfit-primavara-17  outfit-primavara-18

Sursa foto: Pinterest