Fashion De Sezon
20 de ținute Boho-chic perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților

Boho-chic este un stil vestimentar care conține elemente hippie și eclectice din diferite culturi și curente artistice. Boho-chic a devenit extrem de popular în anul 2005 când numeroase celebrități precum Sienna Miller, Kate Moss și Mary-Kate Olsen au adoptat acest stil vestimentar.

Dacă îți place să porți salopeta de blugi, avem vești bune. Acest articol vestimentar se potrivește de minune cu stilul Boho-chic. Căciulițele tricotate sunt și ele considerate Boho-chic, la fel ca blugii și pantalonii evazați.

În prezent, stilul Boho-chic se bucură în continuare de foarte multă atenție mai ales datorită iubitoarelor de fashion de pe Instagram. Nouă ne place la nebunie stilul Boho-chic și credem că este perfect pentru întâlnirile romantice de Valentine's Day. Acestea sunt câteva dintre ținutele noastre preferate Boho-chic de pe Instagram din care vă puteți inspira pentru a crea o ținută inedită de Valentine's Day.

Dacă Boho-chic nu este pe gustul tău, inspiră-te din ținutele vestimentare ale actritelor principale din serialul 'Riverdale'.