Fashion Frumusețe
Cele mai cool nuanțe de păr pentru primăvară 2019

Primăvara se apropie cu pași repezi și este timpul să renunțăm la culorile de iarnă. Simți nevoia să îți schimbi culoarea părului dar nu ești la curent cu tendințele anului? Noi ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase nuanțe de păr ale anului 2019 care vor arata superb în coafurile de primăvară-vară.

Nuanța de par 1 - Roz

Rozul rămâne în topul preferințelor hairstyliștilor și anul acesta și este culoarea de păr aleasă de Hailey Baldwin pentru această primăvară.

Nuanța de par 2 - Blond platinat

Blondul platinat își păstrează poziția în topul celor mai cool culori de păr. Și anul acesta, cel puțin o membră a familiei Kardashian a ales să se vopsească blond platinat pentru primăvară.

Nuanța de par 3 - Albastru deschis

Albastru deschis sau 'Icy Blue' este una dintre nuanțele noastre preferate de anul trecut și ne bucurăm că a rămas și anul acesta în top. Dacă vă doriți un look elegant și deosebit, această culoare de păr este alegerea potrivită. Aceasta este și nuanță de păr aleasă de cântăreață Billie Eilish.

Nuanța de par 4 - Castaniu clasic

Dacă ai părul foarte închis la culoare, poate fi dificil să schimbi culoarea în mod radical. Începe prin a opta pentru o nuanță mai deschisă cu doar câteva tonuri. Castaniul arată natural și elegant și este mai ușor de întreținut decât culorile foarte deschise. Aceasta este culoarea de păr aleasă și de Angelina Jolie pentru primăvara anului 2019.

Nuanța de par 5 - Blond cu rădăcinile mai închise

Acest look se obține de obicei în mod natural, atunci când părul vopsit blond crește și rădăcinile mai închise devin vizibile. În mod surprinzător, această combinație de nuanțe este la modă anul acesta.

Nuanța de par 6 - Blond închis

Nuanțele de blond închis, cu șuvițe, sau 'dirty blonde' sunt mereu la modă. O mulțime de vedete optează pentru diferite nuanțe de blond închis pentru că acestea arătă natural, sunt elegante, și sunt destul de ușor de întreținut. Un avantaj al blondului închis cu șuvițe este că arată extrem de bine în împletituri. Actrița Blake Lively a ales această nuanță pentru primăvara anului 2019.

Nuanța de par 7 - Caramel

Nuanța de păr 'Caramel' este printre cele mai interesante din nuanțe ale acestui sezon. Nouă ne place la nebunie și am observat că tot mai multe vedete, printre care si Beyonce, aleg nuanțe caramel anul acesta. Alege această culoare dacă îți dorești că părul tău să arate natural, elegant, dar și deosebit.

Nuanța de par 8 - Cerneala

Această nuanță de brunet este extrem de închisă și conține niște reflexii foarte subtile de albastru. Dacă ai deja părul închis la culoare, poți opta pentru acest tip de vopsea pentru a-ți face părul să strălucească în razele soarelui.

Nuanța de par 9 - Argintiu

Argintiul este o culoare extrem de eleganță, dar pretențioasă. Poate fi dificil de obținut pe părul închis la culoare, dar merită efortul. Pentru a nu deteriora parul care a trecut prin multe etape de decolorare, folositi mereu periile de par potrivite. Părul argintiu va fi foarte cool primăvara aceasta.

Nuanța de par 10 - Roșcat

Nuanțele de roșcat care arată cât mai natural sunt extrem de căutate sezonul acesta. Personajul Cheryl Blossom din serialul Riverdale are această nuanță de păr și ne place la nebunie.