Celebrități
Noua casă a lui Kendall Jenner

Kendall Jenner a cumpărat casa care a aparţinut cuplului Emily Blunt şi John Krasinski, situată în Hollywood Hills, în schimbul sumei de 6.5 milioane de dolari. Unul din motivele invocate de Kendall pentru a cumpăra o nouă casă constă în faptul că vedeta nu mai avea destul spaţiu pentru a-şi depozita hainele în vechiul său apartament din Los Angeles, care valora 1.39 milioane de dolari, aşa că vedeta a decis să investească cei 6.5 milioane în vila cu vedere spre Chateau Marmont de pe celebrul Sunset Strip din Hollywood Hills.

 

Emily Blunt, care a jucat in celebrul film "The Devil Wears Prada" şi soţul ei John Krasinski, cunoscut pentru rolul pe care l-a avut în serialul "The Office" au decis să renunţe la vila în care locuiau deoarece aceştia urmează să devină părinţi pentru a doua oara şi îşi doresc să se mute pe Coasta de Est.

 

Kendall a reuşit sa obţină o reducere pentru vila cu şase dormitoare şi o suprafaţă de 445 de metri pătraţi a cărei valoare fusese iniţial estimată la 8 milioane de dolari. Membrii familiei Jenner sunt cunoscuţi pentru afacerile lor în domeniul imobiliar şi chiar în urma cu aproximativ o luna vedeta showului "Keeping Up With The Kardashians" Kylie Jenner a scos la vânzare vila sa în stil mediteranean din Calabasas cu 3.9 milioane de dolari, aceasta fiind iniţial achiziţionată la preţul de 2.6 milioane de dolari. Kylie, cea mai tânără dintre surorile Jenner, în varstă de doar 18 ani, urmează să se mute într-o casă nouă care va costa în jur de 6 milioane de dolari şi care este situată in Hidden Hills, zonă cunoscută pentru numărul mare de vedete care locuiesc acolo printre care se numără şi Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Jessica Simpson, Kim Kardashian West, şi soţul acesteia Kanye West. 

 

 house1

 

house2

 

house3