Distracție
6 Lucruri pe care nu le știai despre serialul Narcos

Serialul Narcos a apărut în anul 2015 pe Netflix și a devenit rapid unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani. Acțiunea serialului Narcos urmărește viața renumitului cartel condus de Pablo Escobar și modul în care acesta controla traficul cu cocaină din perioada anilor '80 și '90. Deși majoritatea oamenilor știau deja multe detalii despre viața fascinantă a lui Pablo Escobar, serialul a avut un succes enorm și a primit numai laude din partea criticilor.

Trailerul serialului Narcos

Ție ți-a plăcut Narcos? Nouă ne-a plăcut la nebunie și trebuie să recunoaștem că nu știam aceste secrete din spatele serialului.

Fiului lui Pablo Escobar nu i-a plăcut deloc serialul.

Fiul lui Pablo Escobar nu este de acord cu foarte multe detalii legate de serialul Narcos. Serialul urmărește viața de familie a traficantului inclusiv primii ani din viața copiilor săi, Juan Pablo și Manuela, și este ușor de înțeles de ce acest lucru este neplăcut pentru cei doi. După moartea tatălui, Juan Pablo și-a schimbat numele din 'Juan Pablo Escobar Henao' în 'Sebastian Marroquin' pentru a putea duce o viață mai discretă. În momentul în care a apărut serialul Narcos, Sebastian Marroquin a vrut ca publicul să afle că, din punctul lui de vedere, multe detalii legate de familia sa au fost exagerate.

Actorul care a jucat rolul lui Pablo nu vorbea spaniola.

Wagner Moura, actorul care întrepretează rolul celebrului traficant de cocaină este din Brazilia iar limba sa maternă este limba portugheză.

Pentru a învăța limba spaniolă, Wagner s-a mutat cu 6 luni înainte să înceapă filmările în Columbia, unde a luat lecții de spaniolă și a învățat să vorbească cu accentul potrivit pentru rol. El recunoaște că a ajuns chiar să vorbească mai bine ppaniolă decât engleză.

Pablo Escobar făcea mai mulți bani decât ne putem imagina.

Creatorii serialului au făcut tot posibilul pentru a arăta cât de bogat era Pablo Escobar, dar cu toate acestea, averea traficantului era atât de mare încât este greu de imaginat. 'Regele' orașului Medellin devenise la un moment dat al șaptelea cel mai bogat om de pe planetă.

Escobar câștiga aproximativ 20 de miliarde de dolari pe an. Era atât de bogat încât era nevoit să cheltuiască mii de dolari numai pe elastice pentru bani, iar 2 miliarde din cele 20 castigate anual erau ronțăite de șobolani.

Producătorul Eric Newman regreta faptul că personajul Pablo moare.

Cu toții știm că Pablo Escobar a fost ucis, după multe eforturi, de polițiștii Antidrog la începutul anilor '90. Ca urmare, producătorii serialului au fost nevoiți să respecte modul în care s-au petrecut evenimentele în realitate, așa că Pablo lipsește din sezonul 3 al serialului.

Deși serialul continua să fie unul foarte reușit, producătorul executiv Eric Newman regretă faptul că personajul Escobar nu a putut să apară următoarele sezoane.

Moartea lui Escobar a fost filmata chiar in locul in care a fost acesta ucis in realitate.

La finalul celui de-al doilea sezon al serialului Narcos, agentul Murphy îl împușcă pe celebrul traficant. Deși această scenă nu corespunde 100% cu felul în care a murit Escobar, scena a fost filmată chiar la locul incidentului. Producătorii serialului și-au dorit să redea evenimentele cu cât mai multă acuratețe așa că au ales să filmeze ultimele scene ale sezonului pe acoperișurile din Medellin, chiar in locul in care Escobar a fost urmărit de polițiști și ucis în cele din urmă.

Narcos ar fi trebuit să fie film.

Înainte ca Narcos să fie produs de Netflix ca serial, acesta ar fi trebuit să fie un film de Hollywood. Cu puțin timp înainte să înceapă filmările, echipa de producție a decis că există prea mult material pentru un film, așa că au decis să îl transforme în serial.

Narcos s-ar fi bucurat de foarte mult succes ca film, dar noi ne bucurăm că producătorii au luat decizia de a-l transforma în serial. Fiind vorba despre 3 sezoane, este imposibil să nu te atașezi de personaje și să nu intri în atmosfera anilor '80 și '90.