Distracție
Cele mai cool cupluri gay din seriale

Relațiile între persoane de același sex apar din ce în ce mai des în serialele noastre preferate și acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Pentru această listă, echipa noastră a trecut în revistă cele mai interesante relații gay din unele dintre cele mai importante seriale ale ultimilor ani. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai cool cupluri gay de pe micile ecrane.

Deoarece vom discuta despre evenimentele care se petrec în anumite seriale trebuie să vă avertizăm că acest articol ar putea conține spoilere.

 

RILEY STAVROS + ZANE PARK - 'Degrassi'

În acest serial întâlnim un număr mare de personaje gay dar relația dintre Riley Stavros și Zane Park se numără printre favoritele noastre. Zane este un sportiv de succes și liderul clubului LGBT, iar Riley, tot sportiv, nu a acceptat încă faptul că este gay și are tendințe homofobe. Acest conflict creează tensiune dar pe măsură ce ajung să se cunoască mai bine, cei doi reușesc să se înțeleagă unul pe celălalt. Zane îl ajută pe Riley să se autocunoască și să se autodepășească. Ne place de Zane și Riley pentru că ei reușesc să învingă stereotipurile și, deși se confruntă cu presiuni tipice perioadei liceului, își rezolvă problemele în mod admirabil.

RENLY BARATHEON + LORAS TYRELL - 'Game of Thrones'

Așa cum știm cu toții, și Cersei ar putea să confirme, relațiile clandestine din Westeros nu sunt atât de secrete pe cât ar spera cei implicați. Renly Baratheon ascunde o relație cu Loras Tyrell, în ciuda faptului că este logodit cu sora acestuia - Margaery Tyrell. Încercarea lui Renly de a ajunge pe tronul de fier sfârșește tragic în momentul în care Stannis decide să îl asasineze. Pentru că relația dintre Renly și Loras părea foarte strânsă, mulți fani și-au exprimat dezamăgirea atunci când Loras își găsește alinarea în brațele altui bărbat.

DANNY + ETHAN - 'Teen Wolf'

Frații gemeni vârcolaci Ethan and Aiden se transferă la liceul Beacon Hills, unde Ethan îl cunoaște pe Danny. Deși la început este personajul negativ, sentimentele sale sincere pentru Danny încep să îi schimbe lui Ethan prioritățile. Datorită relației pe care o are cu Danny, Ethan se transformă total pe parcursul serialului devenind un personaj pozitiv. Deși protagoniștii acestui serial sunt pe jumătate monștri, relația dintre Danny și Ethan este cât se poate de umană.

CONNOR WALSH + OLIVER HAMPTON - 'How to Get Away With Murder'

La prima vedere, Connor pare să se încadreze perfect în stereotipul bărbatului gay ușuratic. Cu toate astea, după o aventură de o noapte cu Oliver Hampton, Connor începe să își schimbe atitudinea. De foarte multe ori, personalitatea plăcută a lui Oliver intră în conflict cu răceala lui Connor dar cei doi reușesc să găsească un echilibru și să facă relația să meargă.

IAN GALLAGHER + MICKEY MILKOVICH - 'Shameless'

Relația dintre Ian și Mickey este probabil una dintre cele mai toxice relații din această listă dar și una dintre cele mai interesante și cool. Atât Ian cât și Mikey provin din familii sărace, iar familia lui Mickey este și destul de violentă. Din acest motiv, relația lor începe în momentul în care izbucnește un conflict. După mai multe sezoane în care relația lor este dificilă, Mikey decide într-un final să recunoască faptul că e gay într-una dintre cele mai cool scene din serial. Pe parcursul serialului, Ian și Mickey se ajută unul pe celălalt să treacă peste diferite traume și probleme și cresc împreună devenind unul dintre cele mai reușite si bine conturate cupluri gay de la TV.