Distracție
Ce filme vedem în septembrie 2016

Acum că vara este pe sfârșite și ploile vor începe să apară, cu toții avem nevoie de noi activități distractiv, și odată cu trecerea verii, și filmele devin mai seriose și mai potrivite pentru a transmite o stare în ton cu noul anotimp. De asemenea, aceste filme au toate șansele să devină candidate la celebrul premiu Oscar, mai ales că acest eveniment se apropie și regizorii ne oferă cea mai valoroasă muncă a lor pentru acest an.

Noi abia așteptăm să mergem să vedem filmele acestea pentru că ni se pare că sunt cu adevărat valoroase, și ne era dor de niște filme bune, mai ales după eșecurile cinematografice ale acestei veri.

 

1. THE LIGHT BETWEEN OCEANS - The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată. (Cinemagia)

 

 

2. MORGAN - Protagonista acestui film se confruntă cu o situație mai neobișnuită. Ea trebuie să decidă dacă să distrugă sau nu un humanoid înzestrat cu inteligență artificială.

 

 

3. YOGA HOSERS (PASIONAȚI DE YOGA) - Surorile Collette sunt două adolescente pasionate de yoga și angajate - după cursuri - ale unui supermaket din Manitoba. Când un spirit malefic se ridică din adâncurile Terrei și le amenință participarea la petrecerea de absolvire, cele două fac echipă cu un legendar vânător de răufăcători, interpretat de Depp. (Cinemagia)

 

 

4. SULLY (MIRACOLUL DE PE RÂUL HUDSON) - Filmul biografic produs în format 3D de către studiourile Warner Bros îl are în scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta îl va portretiza pe eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri. (Cinemagia)

 

 

5. BLAIR WITCH - După ce descoperă o filmare care pare să prezinte experiența surorii lui în pădurea demonică Blair Witch, James pornește, alături de câțiva prieteni, către pădurea în cauză pentru a-si găsi surioara pierdută. (Cinemagia)

 

 

6. BRIDGET JONES'S BABY (BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ) - Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond. (Cinemagia)

 

 

7. SNOWDEN - Filmul prezintă povestea lui Edward Snowden, fostul subcontractor al NSA, care s-a refugiat în Rusia după ce a dezvăluit amploarea spionajului american. (Cinemagia)

 

 

8. THE MAGNIFICENT SEVEN (CEI ȘAPTE MAGNIFICI) - Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de bandiții ce îi exploatează și îi terorizează. (Cinemagia)

 

 

9. STORKS (BERZELE) - Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul. (Cinemagia)

 

 

10. AMERICAN HONEY - Pelicula American Honey are în centru o adolescentă dornică să guste din plăcerile vieții, care se alătură echipei de vânzări a unei reviste și este prinsă apoi într-un amețitor carusel al petrecerilor fără sfârșit, al relațiilor amoroase și al ilegalităților. (Cinemagia)

 

 

11. DEEPWATER HORIZON (EROI ÎN LARGUL MĂRII) - O explozie de proporții a avut loc în 20 aprilie 2010, la 1.500 m în Golful Mexic, la 80 km de Venice (Louisiana). Puțul de petrol ce perfora platforma Deepwater Horizon a fost distrus de teribilul accident ce a ucis 11 lucrători, rânind alți 17. (Cinemagia)

 

 

12. MASTERMINDS (HOȚI DE GENIU) - Un paznic de noapte la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancar din istoria Americii. (Cinemagia)

 

 

13. MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN (COPIII DOMNIȘOAREI PEREGRINE - ÎNTRE DOUĂ LUMI) - Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jacob explorează dormitoarele și holurile abandonate, el descoperă că foștii ei ocupanți erau mult mai mult decât ciudați; aveau puteri incredibile. Și ar putea fi încă în viață.