De Sezon
10 seriale de pe Netflix perfecte pentru Halloween

Atunci când afară începe să fie din ce în ce mai frig, când zilele devin mai scurte și se întunecă mai devreme înseamnă că se apropie Halloweenul - cea mai înfricoșătoare dar și cea mai distractivă zi din an. Înainte să mergeți la petrecerile de Halloween cu siguranță veți dori să intrați în atmosfera urmărind filme sau seriale horror cu prietenii. Puteți chiar să vă inspirați din ele atunci când vă alegeți costumul. Acestea sunt cele mai bune seriale horror de pe Netflix, numai bune de urmărit la o cană de ciocolată caldă cu scorțișoară.    

AMERICAN HORROR STORY

Actori: Lady Gaga, Sarah Paulson, Jessica Lange, Kathy Bates, Emma Roberts, Billie Lourd, Chole Sevigny, Matt Bomer

Un serial-antologie care urmărește diferite personaje și locații înspăimântătoare - o casă în care s-au petrecut mai multe crime sângeroase, un spital de boli psihice, un grup de vrăjitoare, un hotel, o fermă bântuită, un cult, și apocalipsa.

THE HAUNTING OF HILL HOUSE

Actori: Carla Gugino, Michiel Huisman, Victoria Pedretti, Henry Thomas

Un serial despre trecutul și prezentul unei familii dezbinate care se confruntă cu amintiri legate de casa în care au locuit și evenimentele terifiante care s-au petrecut acolo.

 

BATES MOTEL

Actori: Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Olivia Cooke

Serialul urmărește anii adolescenței celebrului personaj Norman Bates și relația complicata pe care acesta o avea cu mama sa înainte de evenimentele care se petrec în filmele Psycho.

MAKING A MURDERER

Actori: Dolores Avery, Steven Avery

Filmat pe o perioadă de 10 ani, serialul urmărește viața lui Steven Avery, un bărbat care a fost exonerat pe baza testelor ADN, devine principalul suspect într-o nouă crimă îngrozitoare.

STRANGER THINGS

Actori: Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour

Atunci când un copil dispare, mama, fratele, prietenii săi, și un agent de poliție sunt nevoiți să înfrunte o prezență teribilă pentru a-l salva.

HEMLOCK GROVE

Actori: Famke Janssen, Bill Skarsgard, Landon Liboiron, Joel de la Fuente

Secretele sunt doar o parte firească a vieții de zi cu zi din micuțul oraș Hemlock Grove din statul Pennsylvania, un loc în care găsești răul la orice pas. 

THE END OF THE F***ING WORLD

Actori: Jessica Barden, Alex Lawther, Steve Oram

James este un adolescent de 17 ani care e convins că este psihopat, iar Alyssa, o adolescentă care are aceeași vârstă, este o țipă ciudată care merge la aceeași școală cu el. Cei doi devin apropiați și pleacă împreună într-o călătorie plină de evenimente neprevăzute.

SANTA CLARITA DIET

Actori: Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson

Sheila și Joel sunt căsătoriți, au o fiică adolescentă și lucrează în imobiliare în California. Viața lor este extrem de normală și liniștită până când Sheila moare și devine zombie.

CASTLEVANIA

Actori: Richard Armitage, Graham McTavish, Matt Frewer

Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de o armată de creaturi înspăimântătoare controlate de contele Dracula.

JESSICA JONES

Actori: Krystin Ritter, Rachael Taylor, Carrie-Ann Moss, David Tennant

După ce cariera ei de supererou se termină în mod tragic, Jessica Jones încearcă să își refacă viața ca detectiv privat. Vizibil afectată de stresul post-traumatic, Jessica este nevoită să se confrunte cu demoni exteriori și interiori folosindu-se de abilitățile sale speciale.