De Sezon
7 motive pentru care e mai bine să fii singur de Valentine's Day

Atunci când se apropie Valentine's Day, sau Ziua Îndrăgostiților, cu toții simțim presiunea de a avea un partener cu care să petrecem această sărbătoare.

Ideea potrivit căreia 'nu este nimic mai rău decât să petreci Ziua Îndrăgostiților singur' a devenit extrem de populară în ultimii ani, mai ales datorită strategiilor de marketing aplicate de diverși comercianți. Din fericire, această idee este total greșită. Într-adevăr, cuplurile primesc mai multă atenție în această perioadă, dar persoanele singure au o grămadă de avantaje.

Acestea sunt principalele avantaje pe care le au persoanele fara partener/parteneră de Valentine's Day:

1. Economisesc bani.

De Ziua Îndrăgostiților majoritatea cuplurilor plănuiesc excursii, cine romantice sau fac schimb de cadouri. Aceste lucruri sunt extrem de plăcute dar și foarte costisitoare. Cei care petrec Valentine's Day singur pot economisi bani pentru o excursie într-o perioadă mai puțin aglomerată sau își poți cumpăra ceva ce și-au dorit de foarte mult timp.

2. Nu sunt nevoiti sa faca planuri.

Știm cu toții cât de stresant poate să devină plănuitul unei excursii sau al unei intalniri romantice într-o perioadă atât de aglomerată ca aceasta. De Valentine's Day, toți îndrăgostiții își doresc să petreacă o seară sau câteva zile într-un loc deosebit. Din acest motiv majoritatea obiectivelor turistice, restaurantelor și pensiunilor vor fi rezervate cu mult timp înainte. De asemenea, planurile nu funcționează mereu așa cum ți-ai fi dorit.

3. Nu isi impart dulciurile cu nimeni.

Persoanele care nu au partener de Valentine's Day vor putea mânca o cutie de bomboane fără să o împartă cu nimeni, deși acest lucru nu este recomandat. :D

4. Pot face ce vor.

Activitățile specifice Zilei Îndrăgostiților nu sunt pe placul tuturor. În cazul în care o preferi să îți petreci serile alături de prieteni sau privind seriale, atunci cu siguranță te va bucura de faptul că nu ai partener în această zi.

5. Pot ieși cu prietenii în oraș.

În ultima perioadă, tot mai multe localuri organizează petreceri dedicate oamenilor care sunt singuri de Valentine's Day și care își caută jumătatea. Poți cunoaște persoane interesante la o astfel de petrecere și te poți distra cu prietenii în același timp.

6. Pot petrece seara acasa.

Anul acesta, 14 februarie va fi într-o zi de joi motiv pentru care majoritatea oamenilor vor fi obosiți după liceu, facultate sau job. Dacă te numeri printre ei, poți petrece această seară acasă, purtând haine confortabile și relaxându-te alături de prietenii apropiați.

7. Pot sărbători Anti-Valentine's Day

Anti-Valentine's Day este o sărbătoare născocită de cei care detestă obiceiurile asociate cu Ziua Îndrăgostiților. Printre 'tradițiile' de Anti-Valentine's Day se numără privitul la filme thriller sau horror cu prietenii și petrecerile dedicate persoanelor singure.