Distracție
Cele mai bune seriale cu vampiri
1. Penny Dreadful

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 3

Actori: Josh Hartnett, Eva Green, Timothy Dalton, Helen McCrory, Billie Piper

Un explorator, un vârcolac american, un om de știință pe nume Victor Frankenstein, și clarvăzătoarea misterioasă Vanessa Ives își unesc forțele pentru a învinge forțele răului (vampiri, vrăjitoare, monștri) prezente în Londra Victoriană.

2. True Blood

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 7

Actori: Anna Paquin, Alexander Skarsgard, Stephen Moyer, Deborah Ann Woll

True Blood este unul dintre cele mai iubite seriale cu vampiri ale ultimului deceniu. Acțiunea serialului urmărește viața ospătăriței Sookie Stackhouse care află că trăiește într-o lume în care există vampiri, vârcolaci, și multe alte creaturi supranaturale. Sookie este extrem de atrasă de această lume și se îndrăgostește de un vampir pe nume Bill.

 

3. The Originals

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 5

Actori: Joseph Morgan, Phoebe Tonkin, Daniel Gillies, Leah Pipes, Charles Michael Davis

Protagoniștii serialului The Originals sunt membrii unei familii de vampiri extrem de puternici și însetați de putere care își doresc să conducă din nou orașul pe care l-au construit - New Orleans. Serialul The Originals este un serial cu vampiri extrem de reușit, fiind strâns legat de serialul The Vampire Diaries.

4. The Vampire Diaries

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 8

Actori: Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley

The Vampire Diaries este un serial cu vampiri adolescenți care trăiesc în orășelul american Mystic Falls. Protagonista serialului - Elena Gilbert are o viață de liceu normală până în momentul în care la liceul ei se înscriu doi frați vampiri care dau peste cap viața tuturor locuitorilor orașului.

5. Supernatural

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 14

Actori: Jared Padaleki, Jensen Ackles, Jeffrey Dean Morgan

Doi frați - Sam și Dean - preiau meseria tatălui lor de 'vânători' și își petrec majoritatea timpului luptându-se monștri, demoni, zei, vampiri, și multe alte creaturi supranaturale care amenință viețile oamenilor.

6. Preacher

Gen: Aventură, Dramă, Fantastic

Sezoane: 4

Actori: Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun

În urma unui eveniment supranatural care s-a petrecut în biserica sa, un preot are nevoie de ajutorului unui vampir pentru a-l găsi pe Dumnezeu. Preacher este un serial cu vampiri foarte bun care îmbină cu succes misterul cu umorul si are personaje extrem de bine conturate.

7. Legacies

Gen: Aventură, Dramă, Fantastic

Sezoane: 1

Actori: Matthew Davis, Danielle Rose Russell, Kaylee Bryant, Aria Shahghasemi

Serialul Legacies urmărește viața adolescenței Hope Michaelson (fiica lui Claus Michaelson din celebrul serial cu vampiri The Originals) și felul în care ea se adaptează la viața de liceu fiind un hibrid vampir-vârcolac-vrăjitoare.

8. Being Human UK

Gen: Dramă, Fantastic, Comedie

Sezoane: 5

Actori: Aidan Turner, Lenora Crichlow, Russel Tovey

Un vampir, un vârcolac și o fantomă încearcă să conviețuiască într-un apartament și să aibă o viață cât mai normală și mai discretă.

9. Being Human US

Gen: Dramă, Fantastic, Horror

Sezoane: 4

Actori: Sam Huntington, Meaghan Rath, Sam Witwear

Un vampir și un vârcolac se mută împreună și încearcă să aibă o viață cât de cât normală fără să știe că vor avea o colegă de apartament - fantoma Sally. Cei trei dezvoltă o relație strânsă de prietenie și trec prin tot felul de situații dificile împreună.

10. American Horror Story

Gen: Dramă, Horror, Thriller

Sezoane: 8

Actori: Lady Gaga, Sarah Paulson, Emma Roberts, Billie Lourd, Matt Bomer, Zachary Quinto, Kathy Bates, Jessica Lange, Evan Peters

Deși nu este un serial cu vampiri în adevăratul sens al cuvântului, serialul American Horror Story nu poate să lipsească de pe această listă. Fiecare sezon al serialului American Horror Story este o mini-serie horror cu personaje care de care mai macabre. Primul sezon are ca temă principală o casă bântuită, al doilea un azil, al treilea sezon urmărește un grup de vrăjitoare, al patrulea un circ de ciudați, în sezonul cinci acțiunea se petrece într-un hotel în care se întâmplă tot felul de lucruri ciudate și în care trăiește și un vampir, în sezonul șase putem vedea fantome și canibali, în sezonul șapte urmărește problemele cu care se confruntă o fată care suferă de schizofrenie, iar acțiunea sezonului opt se petrece într-un viitor post-apocalyptic.

11. From Dusk Till Dawn: The Series

Gen: Acțiune, Horror, Thriller

Sezoane: 4

Actori: D.J. Cotrona, Wilmer Valderrama, Zane Hotz, Eiza Gonzalez

Un polițist texan este în căutarea infamilor frați Gecko și a persoanelor pe care aceștia le-au capturat dar ajunge într-un deșert plin de vampiri unde lupta pentru a putea să supraviețuiască.

12. The Strain

Gen: Dramă, Horror, Thriller

Sezoane: 4

Actori: Kevin Durand, Corey Stoll, Jonathan Hyde, David Bradley

O epidemie virală misterioasă ce transformă oamenii în vampiri pune stăpânire pe orașul New York.

13. Hemlock Grove

Gen: Horror, Mister, Thriller

Sezoane: 3

Actori: Famke Janssen, Bill Skarsgard, Madeleine Martin

Secretele fac parte din viața de zi cu zi a locuitorilor unui mic orășel din Pennsylvania unde foarte mulți oameni se confruntă cu sărăcia. Atunci când două adolescente sunt ucise, locuitorii orașului realizează că se confruntă cu o creatură supranaturală.

14. Buffy the Vampire Slayer

Gen: Acțiune, Dramă, Fantastic

Sezoane: 7

Actori: Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan, Nicholas Brendon

O tânără află că destinul ei este acela de a vâna și ucide vampiri, demoni, și alte creaturi infernale. Ea face tot posibilul ca răul să nu pună stăpânire pe orașul ei și în același timp își ajută și salvează prietenii de fiecare dată când aceștia au probleme.

15. Angel

Gen: Acțiune, Dramă, Fantastic

Sezoane: 5

Actori: David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards

Un vampir pe nume Angel este blestemat să aibă un suflet uman și decide să se mute în Los Angeles și să ajute oamenii care au probleme supranaturale.

16. Midnight, Texas

Gen: Dramă, Horror, Thriller

Sezoane: 2

Actori: Francois Arnaud, Dylan Bruce, Peter Mensah, Arielle Kebbel

Orășelul Midnight este un paradis pentru cei cu puteri supranaturale printre care se numără vampiri, vrăjitoare, clarvăzători, vârcolaci, etc. Aceștia se aliază pentru a-i înfrunta pe cei care încep să le invadeze orășelul.

17. Dracula

Gen: Dramă, Horror, Romantic

Sezoane: 1

Actori: Jonathan Rhys Meyers, Jessica De Gouw, Thomas Kretschmanm

Dracula ajunge la Londra cu planuri mari de răzbunare împotriva celor care i-au distrus viața cu multe secole în urmă. Planurile sale se complică în momentul în care celebrul vampir interpretat de Jonathan Rhys Meyers se îndrăgostește de o femeie care seamănă izbitor de mult cu iubita lui din trecut.

18. Shadowhunters; The Mortal Instruments

Gen: Acțiune, Fantastic, Romantic

Sezoane: 3

Actori: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Matthew Daddario

După dispariția mamei sale, Clary este nevoită să se aventureze singură în întunecata lume a vânătorii de demoni și își acceptă rolul în grupul 'Vânătorilor de Umbre'.

19. Van Helsing

Gen: Acțiune, Dramă, Fantastic

Sezoane: 3

Actori: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Vincent Gale

Vanessa Helsing, urmașa celebrului vânător de vampiri Abraham Van Helsing, este readusă la viață într-o lume în care vampiri au preluat controlul.