Distracție
Ce știm până acum despre serialul 'Pretty Little Liars: The Perfectionists'?

Au trecut aproape doi ani de când a apărut ultimul episod al celebrului serial Pretty Little Liars și misterul legat de identitatea lui 'A' a fost rezolvat. Din fericire, fanii serialului nu au mult de așteptat până se vor întâlni din nou cu personajele lor preferate.

Pentru că știm că sunteți nerăbdători să aflați când va apărea primul episod al serialului Pretty Little Liars: The Perfectionists, voi vom dezvălui această informație. Primul episod va apărea pe 24 martie 2019 pe postul TV Freeform.

O nouă carte a autoarei Sara Sheperd va fi adaptată pentru micile ecrane, iar creatoarea serialului PLL, I. Marlene King, a mărturisit că această adaptare va fi un spinoff al serialului pe care îl iubim cu toții și se va numi 'Pretty Little Liars: The Perfectionists'.

Trailerul noului serial 'Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pentru că serialul Pretty Little Liars se numără printre cele mai reușite seriale pentru adolescenți, noi am adunat toate informațiile disponibile legate de noul spinoff 'The Perfectionists'. Acestea sunt cele mai importante detalii legate de noul serial pe care orice fan PLL trebuie să le știe.

1. Actrițele Sasha Pieterse și Janel Parrish vor reveni în rolurile lui Alison și Mona Vanderwaal

Deși cartea Sarei Sheperd nu are o legătură directă cu serialul Pretty Little Liars, creatoarea serialului I. Marlene King va adapta această carte ca fiind un spinoff al serialului PLL și va păstra anumite personaje precum Alison DiLaurentis și Mona Vanderwaal.

2. Vom face cunoștință cu noi actori.

O mulțime de actori noi vor juca alături de Sasha Pieterse și Janel Parrish în noul serial 'Pretty Little Liars: The Perfectionists'. Câțiva dintre aceștia sunt Sydney Park, Sofia Carson, Kelly Rutherford și Eli Brown. 

3. Vor aparea noi secrete.

Toate personajele noi cu care vom face cunoștință în noul spioff Pretty Little Liars vor avea propriile secrete care ne vor fi dezvăluite pe parcurs.

4. Care va fi noua locatie a serialului 'Pretty Little Liars'?

Acțiunea serialului 'Pretty Little Liars: The Perfectionists' se va petrece în Beacon Heights, un orășel studențesc liniștit din nord-vestul Americii de Nord.

5. Când are loc acțiunea?

Acțiunea noului serial 'PLL: The Perfectionists' are loc la câțiva ani distanță de evenimentele din serialul principal. Creatoarea PLL, I. Marlene King a mărturisit într-un interviu ca gemenele lui Alison și Emily, care aveau doar câteva luni la finalul seriei originale, vor avea în jur de 3-4 ani în seria nouă.

6. Noul job al lui Alison.

Încă nu știm de ce Mona Vanderwaal a decis să se mute în orășelul Beacon Heights, dar știm că Alison DiLaurentis s-a mutat deoarece a primit un nou job ca profesoară la Universitatea Beacon Heights.

7. Transformarea lui Alison DiLaurentis.

Conform spuselor creatoarei 'Pretty Little Liars', I. Marlene King, spinofful 'The Perfecționist' va explora transformarea personajului Alison DiLaurentis din fată rea în profesoară.

8. Un nou mister legat de Alison DiLaurentis.

Nu știm de ce a decis Alison să se mute atât de departe de Emily și de fiicele sale. Știm că la finalul serialului PLL, Alison, Emily și cele două fetițe trăiau fericite împreună. În trailerul noului serial putem observa cum Alison despachetează o fotografie de familie. 

9. Care va fi noua intrigă?

Intriga noului serial 'Pretty Little Liars: The Perfectionists' este crima care se petrece în campusul universității. În mod tipic pentru PLL, Alison este în apropiere în momentul în care se petrece crima.

10. Ce semnificatie are întrebarea din trailerul 'Pretty Little Liars: The Perfectionist'?

În trailerul noului PLL este pusă întrebarea: "Este ok să omori un criminal?" Acest detaliu face învăluie crima petrecută în campusul universității în și mai mult mister.

11. Vom vedea scene romantice?

Deși intriga serialului 'Pretty Little Liars: The Perfectionists' este o crimă, serialul este totuși o dramă romantică așa că vom avea parte de numeroase scene de dragoste.

12. 'The Perfectionists' va avea un ton mai matur decât seria originală.

Pentru ca fanii PLL să se poată bucura în continuare de acest serial, creatoarea I. Marlene King a mutat acțiunea într-un colegiu. Asfel, vom face cunoștință cu personaje mai mature, iar serialul va avea un ton mai serios.

13. Nu este nevoie să fi urmărit seria originală pentru a urmări 'The Perfectionists'

Deși există câteva legături între serialul PLL și spiofful 'The Perfectionists', nu este nevoie să fi urmărit primul serial pentru a-l savura pe cel de-al doilea. Fanii PLL se vor putea bucura de așa numitele 'Easter Eggs', dar serialul va fi extrem de ușor de savurat și de cei ce nu au văzut cele 7 sezoane ale serialului 'Pretty Little Liars' apărute în perioada 2001-2017.

14. Ashley Benson trece în spatele camerelor de filmat.

Actrița care a dat viața personajului Hannah Marin, Ashley Benson, va trece în spatele camerelor de filmat și va regiza un episod al noului Pretty Little Liars.

15. Nu este exclus să revedem și alte personaje din seria originală.

Deși, în momentul de față, nici un alt actor al seriei principale nu urmează să joace în spiofful 'The Perfectionists', acest lucru nu a ieșit complet din discuție. Creatoarea serialului a mărturisit că actorii din vechea serie sunt bineveniți oricând în noul proiect PLL.