Lifestyle
8 Cadouri perfecte pentru iubitorii Starbucks

Vrei să faci un cadou simpatic unei persoane care își începe fiecare dimineață cu un Vanilla Latte de la Starbucks? Ce poate fi mai distractiv decât un cadou cu logo-ul Starbucks?

Cauți un cadou pentru iubitul tău? Alege una dintre aceste idei de cadouri pentru băieți extrem de ingenioase.

Completează acest quiz dacă nu ești sigură ce cadou își dorește iubitul tău.

Pentru prietena ta cea mai bună, poți alege unul dintre aceste cadouri super simpatice care costă sub 50 de lei.

Carcasă de telefon cu Starbucks

Poți găsi o mulțime de carcase de telefon cu produse Starbucks sau cu celebrul logo al francizei pe siteuri precum Etsy, Redbubble, etc.

Cercei cu Starbucks

Cerceii în formă de Latte sau cu sigla Starbucks vor fi cu siguranță apreciați de o persoană care se dă în vânt după aceste băuturi delicioase. Poti gasi cercei in forma de produse Starbucks aici.

Cană personalizată cu Starbucks

Vrei să faci un cadou de casă nouă unei persoane iubitoare de Starbucks? Cumpără-i un set de căni cu logo-ul companiei. Poți găsi astfel de căni în magazinele Starbucks, dar le poți comanda și de pe siteurile sau din magazinele care personalizează căni.

Tricou cu Starbucks

Tricourile cu logo-ul Starbucks sunt super cool si confortabile. Surprinde-ti prietena cu un astfel de tricou. Poti gasi acest tricou aici.

Breloc Starbucks

Brelocurile cu produse Starbucks sunt extrem de simpatice si arata delicios. Completeaza cadoul pe care il vei oferi unui iubitor de Starbucks cu un breloc in forma de Latte. Poti gasi astfel de brelocuri aici.

Șapcă Starbucks

Sepcile cu logo-urile francizelor preferate sunt foarte cool si ne amintesc de moda anilor '90. Poti gasi genul acesta de sapca pe care o poarte un Starbucks barista aici.

Lumânare cu miros de Starbucks

Băuturile de la Starbucks miros delicios. Scorțișoara, vanilie, cafea sunt doar câteva dintre aromele specifice cafelelor și deșerturilor Starbucks pe care la putem găsi sub formă de lumânare parfumată. Poti comanda lumanari cu aroma de Starbucks de aici.

Pernă Starbucks

Pernuțele sunt un accesoriu minunat pentru orice locuință. Surprinde-ți iubita cu o pernută cu Starbucks moale și confortabilă. Poți comanda pernuțe cu Starbucks de pe site-ul Etsy sau le poți face pe comandă la magazinele specializate cu personalizări de obiecte.