De Sezon
7 cadouri cool de Valentine's Day (pentru el)

Știm deja că băieții nu prea se dau în vânt după cadourile specifice Zilei Îndrăgostiților. De aceea, noi ne-am consultat cu mai mulți reprezentanți ai sexului opus și am aflat cam ce le-ar plăcea să primească de la jumătatea lor de Valentine's Day.

Vrei să alegi un cadou de care iubitul tău să se bucure? Alege una dintre ideile noastre de cadou pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cadou de Valentine's Day 1 - Figurine

Dacă iubitul tău este pasionat de filme precum Start Wars, Game of Thrones, sau de francizele Marvel și DC, cu siguranță se va bucura să primească astfel de figurine. Fiind Ziua Îndrăgostiților, poți opta pentru un cuplu celebru precum Daenerys Targaryen și John Snow, Joker și Harley Quinn, Batman și Catwoman sau Han Solo și Leia.

Cadou de Valentine's Day 2 - Cărți

Cumpăra-i iubitului tău următorul volum din seria preferată sau o carte a autorului său preferat pe care încă nu a citit-o.

Cadou de Valentine's Day 3 - Poster/Tablou

Alege un tablou sau un poster în funcție de pasiunile partenerului tău. Cu ce și-ar dori iubitul tău să își decoreze peretele? Poți alege un peisaj dintr-unul din locurile pe care le-ați vizitat împreună, un poster al filmului vostru preferat, un tablou cu un citat care îi place, etc. Există nenumărate variante, dar cel mai important este să alegi ceva ce are o semnificație specială pentru voi.

Cadou de Valentine's Day 4 - Disc Vinyl

Surprinde-ți iubitul cu un disc al trupei sale preferate. Dacă vrei ca acest cadou să fie și mai special, încearcă să găsești ediții limitate sau discuri cu autograf.

Cadou de Valentine's Day 5 - Set personalizat

Un set personalizat poate conține diferite obiecte în funcție de nevoile iubitului tău. De obicei, un astfel de set poate conține: un ceas și un set de butoni, pahare de whiskey și sticlă pentru decantare, acesorii pentru servit vinul, agenda cu coperți de piele și stilou elegant, portofel și cravată, etc. Aceste seturi sunt niște cadouri destul de clasice care se transformă în cadouri cu adevărat deosebite atunci când sunt personalizate.

Cadou de Valentine's Day 6 - Sosuri picante

Dacă iubitul tău se dă în vânt după mâncărurile picante sau iuți, acesta este cadoul perfect pentru el.

Cadou de Valentine's Day 7 - Lenjerie intima

Ziua Îndrăgostiților este momentul perfect pentru a-i cumpăra iubitului un set de lenjerie intimă cu imprimeu simpatic. Dacă vrei să îi faci o surpriză, cumpără seturi de lenjerie intimă asortată his and hers.