Distracție
12 seriale ca 'Arrow' și 'The Flash'
POWERLESS

Actori: Vanessa Hudgens, Danny Pudi, Alan Tudik Serialul 'Powerless' urmărește angajații unei companii de asigurări care sunt specializați în protejarea celor care devin victime colaterale ale supereroilor și răufăcătorilor.

iZOMBIE

Actori: Rose McIver, Malcom Goodwin, Jessica Harmon, Robert Buckley

Protagonista serialului, Liv Moore, era doar o studentă la medicină în momentul în care se duce la o petrecere care se transformă într-un dezastru sângeros în urma căruia, ea devine zombie. Pentru a-și păstra personalitatea umană, Liv este nevoită să mănânce creier de om, așa că se angajează ca asistența a unui medic legist. De fiecare dată când consuma creierul unei persoane, Liv împrumută amintirile și trăirile acelei persoane, lucru pe care îl folsește pentru a-l ajuta pe detectivul Clive Babineaux.

SNEAKY PETE

Actori: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Shane McRae, Bryan Cranston

Serialul 'Sneaky Pete' urmărește povestea unui escroc pe nume Marius care este urmărit de un gangster periculos. Pentru a-și salva viața, Marius fură identitatea colegului său de celulă Pete, și ajunge să trăiască alături de familia acestuia care este aproape la fel de periculoasă ca persoanele de care încerca să se ascundă.

VERONICA MARS

Actori: Kristen Bell, Percy Daggs III, Tina Majorino

Atunci când o elevă de liceu pe nume Lilly Kane este ucisă, prietena ei cea mai bună Veronică Marș află cum este să pierzi o persoană apropiată și să îți pierzi grupul de prieteni. Tatăl Veronicăi, șeriful Keith Mars, își pierde slujba în momentul în care face niște acuzații la adresa familiei lui Lilly și decide, cu ajutorul Veronicăi, să își deschidă propria sa firmă de investigații. 

PREACHER

Actori: Dominic Cooper, Ruth Negga, Ian Colletti, Joseph Gilgun

Ce se întâmplă atunci când un înger și un demon fac un copil? Ce fel de creatură va fi aceea? Va fi de partea binelui sau a răului? Preacher este acea creatură care se naște fără corp, doar cu suflet, și alege să trăiască în corpul lui Jessie. Un preot din Texas care și-a pierdut credința și care are o problemă cu alcoolul.  

LUKE CAGE

Actori: Mike Colter, Simone Missick, Theo Rossi, Alfre Woodard

După ce primește superputeri și piele ultrarezistență în urma unui experiment eșuat, Luke Cage devine un fugitiv care încearcă să își refacă viața în Harlem, New York City. Dar mai devreme sau mai târziu, Luke va fi nevoit să iasă din umbră pentru a-și salva orașul.

THE DEFENDERS

Actori: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Rosario Dawson, Sigourney Weaver

Mini-seria 'The Defenders' îi are ca protagoniști pe Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage și Iron Fist. Un cvartet de eroi singuratici cu puteri speciale care au un scop comun - acela de a salva orașul New York.

LEGENDS OF TOMORROW

Actori: Brandon Routh, Caity Lotz, Dominic Purcell, Victor Garber, Nick Zano

Atunci când supereroii nu pot face față pe cont propriu este nevoie de legende. Având puterea de a vedea viitorul, Rip Hunter face tot ce îi stă în putință să prevină anumite catastrofe. El este nevoit să găsească o echipă de supereroii care să îl ajute să înfrânge un personaj negativ extrem de puternic. Va reuși Rip să formeze o echipă de supereroii care să îl ajute să salveze planeta?

SUPERGIRL

Actori: Melissa Benoist, Mehcad Brooks, David Harewood

În serialul 'Supergirl' puteți urmări aventurile verișoarei lui Superman - Kara Denvers în cariera sa de supererou.

THE FLASH

Actori: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh

Barry Allen lucrează pentru biroul de investigații și are o viață liniștită și relativ fericită, în ciuda faptului că a avut o copilărie marcată de moartea inexplicabilă a mamei sale de care tatăl său a fost acuzat pe nedrept. Viața lui Barry se schimbă radical în momentul în care un accelerator de particule explodează și el este lovit de fulger. După ce iese din comă, Barry află că poate se poate mișca extrem de repede și că nu este singurul care a primit superputeri în urma acelui accident.

AGENT CARTER

Actori: Hayley Atwell, James D'Arcy, Chad Michael Murray

Războiul este aproape de sfârșit și toată lumea a pierdut oameni apropiați. Agentul Peggy Carter tocmai ce a pierdut iubirea vieții ei, iar miliardarul Howard Stark, care este acuzat de trădare, o angajează în secret pentru a-l ajuta să își dovedească nevinovăția. 

THE 100

Actori: Paige Turco, Bob Morley, Eliza Taylor

Acțiunea serialului se petrece la 97 de la războiul nuclear care a distrus aproape toată viața de pe Terra. Singurii supraviețuitori sunt locuitorii unei stații spațiale care se află în orbita Pământului în momentul exploziei. Pe stația spațială resursele sunt limitate și toate crimele sunt pedepsite cu moartea, mai puțin cei care au sub 18 ani. În momentul în care viața pe stația spațială devină din ce în ce mai dificilă, 100 de delicvenți sub 18 ani sunt trimiși pe Pământ, unde sunt nevoiți să se descurce singuri.