Celebrități
Bella Hadid vorbeşte despre relaţia pe care o are cu The Weekend

Fotomodelul Bella Hadid mărturiseşte faptul că are o relaţie cu muzicianul The Weekend - Abel Tesfaye. Într-un interviu recent oferit revistei American Glamour, fotomodelul de 19 ani vorbeşte deschis despre relaţia dintre ea şi cantăretul The Weekend pe care cei doi au facut-o publică anul acesta, în februarie, la Premiile Grammy.

 

Bella and The Weekend

 

"A fost o seară importantă pentru el. A muncit enorm si s-a descurcat extraordinar. Fiind iubita lui am dorit să fiu acolo pentru el. Văzându-l atât de fericit când a câstigat un premiu Grammy m-a făcut şi pe mine fericită." a declarat Bella. Un alt lucru pe care aceasta a vrut să îl clarifice este faptul că ea este indrăgostita de omul din spatele muzicii, şi nu de celebritatea sa: "Am o relatie cu Abel. Eu nu îl văd ca pe The Weekend. Sunt mândră de The Weekend şi de muzica pe care o face, dar eu îl iubesc de fapt pe Abel.", a adăugat fotomodelul. 

Bella, care promovează în prezent campania lui J. W. Anderson, a mai recunoscut şi că îi face plăcere sa se gândească la iubitul ei în timpul şedinţelor foto deoarece asta o ajută să se concentreze: "Trebuie să se vadă emoţie în ochii tai; nu vrei sa pari mort. [râde] Ascult muzică. Ma gândesc la prietenul meu." 

Fotomodelul a profitat de ocazie şi a vorbit şi despre legătura specială pe care o are cu cealaltă iubire a vietii ei - sora ei mai mare Gigi: "Suntem cu siguranţă mult mai asemănatoare decât crede lumea. Avem aceeaşi voce, acelaşi stil. Uneori ne terminăm una alteia propozitiile, sau suntem singurele care râd la o glumă. Am fost mereu apropiate." a spus Bella. Mai mult decat atât, în ciuda ţinutelor de invidiat pe care le afişează cele doua surori, mezina familiei Hadid sustine că ea şi sora ei au avut parte de o copilărie mai degraba rurală: "Copii fiind, mai ales în weekenduri, mergeam împreuna cu mama noastră la grajduri la ora 6.30 dimineaţa, şi ne petreceam ziua călărind şi îngrijind caii."

Sursă foto: Getty Images