Celebrități
Actori super cool dar mai puțin cunoscuți

Iubitori şi iubitoare de filme, pentru că ştim că vă place să fiţi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea filmelor şi serialelor, noi v-am pregătit un articol dedicat celor mai frumoşi şi talentaţi actori care sunt la început de drum. Deşi mulţi dintre ei nu au jucat decât în câteva filme şi seriale, pe noi ne-au convins că locul lor este pe marile şi pe micile ecrane. Abia aşteptăm să îi vedem în cât mai multe producţii şi suntem convinşi că şi voi veţi simţi la fel dupa ce îi veţi vedea.

 

1. ALEXANDER LUDWIG - Este cunoscut pentru rolul Bjorn Lothbrok din serialul Vikings. El a jucat și în filmele Grown Ups 2, The Hunger Games, Race to Witch Mountain și The Seeker: The Dark is Rising.

 

alexander1  alexander2  alexander3

 

2. BEN ROBSON - A jucat în serialele Animal Kingdom și Vikings și în filmele The Boy și Dracula: The Dark Prince.

 

ben1  ben2  ben3

 

3. EKA DARVILLE - A jucat în seriale precum Jessica Jones, Empire, The Originals și Spartacus.

 

eka1  eka2  eka3

 

4. NATHAN OWENS - A jucat în serialul Days of Our Lives și în prezent joaca în serialul Devious Maids.

 

nathan1  nathan2  nathan3

 

5. DREW VAN ACKER - Este cunoscut pentru rolurile sale din serialele Pretty Little Liars, Devious Maids, The Lake și Training Day.

 

drew1  drew2  drew3

 

6. JAKE T. AUSTIN - Și-a început cariera de actor încă din copilărie, jucând în numeroase seriale pentru copii precum Happy Monster Band, Go Diego Go, The Suite Life on Deck sau Wizards of Wavery Place. Cel mai recent serial în care a jucat Jake T. Austin este The Fosters, iar anul viitor va apărea filmul The Valley, în care acesta va interpreta rolul lui Chris.

 

jake1  jake2  jake3

 

7. ALEX SAXON - Cele mai importante roluril ale sale sunt cele din serialele The Fosters și Finding Carter. El a jucat și în filmul Coin Heist, care urmează să apară în cursul acestui an.

 

alex1  alex2  alex3

 

8. LOUIS HUNTER - A jucat în serialele Out of the Blue, The Woodlies, The Secret Circle și The Fosters. Cele mai recente roluri ale sale sunt cele din filmele Killing Animals și The Honor Farm, care urmează să apară în cursul acestui an.

 

louis1  louis2  louis4

 

9. MATTHEW DADDARIO - Joacă în serialul Shadowhunters: The Mortal Instruments, și a jucat în filme precum Delivery Man, Cabin Fever și 36 Saints.

 

matt1  matt2  matt3

 

10. JACK O'CONNELL - A jucat în numeroase filme precum This is England, 300:Rise of an Empire, Money Monster și Starred Up, dar și în serialele Skins, The Runaway și Wuthering Heights.

 

jack  jack2  jack3

 

11. LUKE PASQUALINO - Este cunoscut pentru rolurile sale în serialele Our Girl, The Musketeers, The Borgias și Skins. Printre filmele în care a jucat Luke Pasqualino se numără și The Apparition, Love Bite și Smartass.

 

luke1 luke3luke2

 

12. NATHAN STEWART-JARRETT - A jucat în serialele Misfits, Utopia și Prey, dar și în filme precum Two Down, War Book, The Face of an Angel, Dom Hemingway și The Comedian.

 

nathan1  nat2  nat3

 

Sursa foto: Pinterest