Distracție
Cele mai bune seriale apărute la finalul anului 2018

În curând ne vom lua la revedere de la anul 2018, dar nu înainte de a urmări cele mai frumoase seriale ale acestei perioade. Drama, romantism, comedie, SF - finalul anului aduce o mare varietate de seriale.

Asigură-te că îți faci timp în vacanța de iarnă pentru următoarele seriale:

A Discovery of Witches

Data apariției: 14 Sep. 2018

Actori: Matthew Goode, Theresa Palmer

Actiunea serialului A Discovery of Witches se desfasoara într-o într-o lume în care vampirii, vrăjitoarele și vârcolacii conviețuiesc în mod discret cu oamenii. Diana Bishop este ultimul membru al unei importante familii de vrăjitoare. Refuzând să își accepte rădăcinile, ea devine istoric și se refugiază în studiu. În momentul în care Diana găsește un manuscris enigmatic în care este dezvăluit un secret extrem de periculos, ea este nevoită să lucreze alături de Matthew Clairmont, un vampir enigmatic.

The First

Data apariției: 14 Sep. 2018

Actori: Sean Penn, Natasha McElhone, Anna Jacoby-Heron

Serialul The First este o dramă care urmărește eforturile unei echipe de astronauți de a deveni primii care ajung pe Marte. Echipa condusă de Laz Ingram - un magnat al domeniului aerospațial, membrii echipajului sunt obligați să facă nenumărate sacrificii personale pentru a duce la bun sfârșit misiunea extrem de dificilă.

Maniac

Data apariției: 21 Sep. 2018

Actori: Jonah Hill, Emma Stone, Justin Theroux, Sally Field

Doi străini care se confruntă cu tulburări de personalitate grave află de un studiu farmaceutic misterios care promite să îi ajute să se vindece complet fără să aibă efecte secundare. Bineînțeles, lucrurile nu merg așa cum ar trebui, iar cei doi dezvoltă o conexiune puternică pe parcursul studiului.

The Cry

Data apariției: 30 Sep. 2018

Actori: Jenna Coleman, Ewan Leslie

Dispariția unu bebeluș dintr-un mic orășel de coastă din Australia duce la o incursiune tulburătoare în viața de cuplu a doi părinți care trec prin cele mai dificile momente ale vieții lor.

Star Wars: Resistance

Data apariției: 7 Oct. 2018

Actori: Cristopher Sean, Suzie McGrath, Josh Brener

Kazuda Xiono, un tânăr pilor al Rezistenței, primește misiunea importantă de a investiga Primul Ordin care amenință siguranța galaxiei. 

The Haunting of Hill House

Data apariției: 12 Oct. 2018

Actori: Michiel Huisman, Carla Gugino, Henry Thomas

Acțiunea serialului The Haunting of Hill House urmărește viața a cinci frați care își petrec copilăria într-un dintre cele mai bântuite case din țară și sunt nevoiți să se întoarcă în acea casă ca adulți și să își confrunte traumele din copilărie.

Titans

Data apariției: 12 Oct. 2018

Actori: Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft

Serialul Titans urmărește mai mulți eroi adolescenți din universul DC și modul în care aceștia își unesc forțele pentru a învinge diverși răufactori.

The Chilling Adventures of Sabrina

Data apariției: 26 Oct. 2018

Actori: Kiernan Shipka, Lucy Davis, Miranda Otto

Serialul The Chilling Adventures of Sabrina este un remake al celebrului serial Sabrina al anilor 90. Sabrina încearcă să îmbine cele două laturi ale sale: cea de vrăjitoare și cea de adolescentă pentru a naviga dificila perioadă a liceului.

Homecoming

Data apariției: 2 Nov. 2018

Actori: Julia Roberts, Bobby Canavale, Stephan James

Heidi (Julia Roberts) lucrează la Homecoming - o clinică unde sunt tratați soldații care se întorc de pe front. Câțiva ani mai târziu, Ministerul Apărării încearcă să afle adevăratul motiv pentru care Heidi a decis să renunțe la jobul pe care îl avea în cadrul Homecoming. Intenții bune, șefi imprevizibili, paranoia, consecințe neprevăzute - toate acestea sunt lucruri cu care Heidi se confruntă zi de zi.

Informer

Data apariției: 16 Oct. 2018

Actori: Paddy Considine, Nabhaan Rizwan, Bell Powley

Serialul Informer este un thriller complex care urmărește povestea lui Raza, un tânăr de origine Englezo-Pakistaneză din East London care este convins de Gabe, un ofițer anti-tero să devină informator. Gabe, care are un trecut pe care își dorește să îl păstreze secret, lucrează alături de Holly - o tânără ambițioază a cărei curiozitate devine o amenințare.

Tidelands

Data apariției: 14 Dec. 2018

Actori: Charlotte Best, Dustin Clare, Elsa Pataky, Chloe De Los Santos

Un corp neînsuflețit este adus de valuri pe plaja unui orășel de pescari locuit de personaje jumătate om jumătate sirena numite Tidelanders.

Watership Down

Data apariției: 22 Dec. 2018

Actori: James Alexander, Gemma Arterton, John Boyega, Nicholas Hoult

Serialul urmărește aventurile unei colonii de iepuri în încercarea de a scăpa din calea oamenilor care le distrug habitatul.