Frumusețe Lifestyle
Mască de față cu banană - o rețetă super simplă

Nu vrei să dai o grămadă de bani la salon? Noi nu te judecăm. Uneori produsele făcute în casă sunt la fel de eficiente si poate chiar mai naturale si mai sănătoase, ca să nu mai spunem câți bani economisim astfel. Vei fii surprinsă să afli că secretul unui ten frumos poate să se afle chiar in bucătăria ta. 

banana  iaurt  miere

Secretul unui ten frumos constă chiar în minunatele banane, și cine mai are nevoie de Botox sau ședințe scumpe la salon când există o alternativă atât de la îndemănă, și mai e și delicioasă pe deasupra. Poți folosi o banană pe post de mască facială deoarece aceasta hidratează și îți face pielea catifelată. 

Ingrediente: 

  • O banană făcută pastă
  • Un sfert de cană de iaurt
  • 2 lingurițe de miere

 Amestecând aceste ingrediente obținem o cremă extrem de eficientă care hidratează și vindecă pielea. Poate că vi se pare familiară această rețetă deoarece ea seamănă foarte mult cu leacurile pe care ni le recomandau bunicile atunci când stateam prea mult la soare. Într-adevăr, pentru arsuri solare care nu sunt atât de grave încât să necesite îngrijiri medicale putem aplica fără grijă această mască și pielea noastră se va reface datorită ingredientelor naturale. Dar masca minune mai poate fi utilizată pentru încă o afecțiune foarte răspândită - acneea. Noi ne ducem chiar acum să o pregătim pentru că am stat la soare și vrem să arătăm minunat în fiecare zi.