Cele mai frumoase filme cu Jared Leto

Nouă ne place la nebunie de Jared Leto pentru ca reușește mereu să ne șocheze cu transformările lui și suntem convinși că și vouă vă place cel puțin la fel de mult. Cântă, compune, joacă în filme, iar restul timpului și-l ocupă gândindu-se la noi moduri în care să ne surprindă. Noi am făcut o listă cu filmele care ne-au plăcut cel mai mult de-a lungul carierei talentatului actor și vă invităm si pe voi să le urmăriți, asta în cazul în care ați ratat vreunul că noi le-am privit cu plăcere pe toate.

 

 1. Suicide Squad - Brigada Sinucigașilor (2016) - Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui. (Cinemagia)

 

 

2. Dallas Buyers Club (2013) - Filmul prezintă povestea unui electrician texan, lupta lui cu instituțiile medicale și cu companiile farmaceutice după ce a fost depistat HIV-pozitiv în 1986. El caută medicamente alternative care ar putea să-l ajute și la care și alte persoane cu acest virus vor putea avea acces. (Cinemagia)

 

 

3. Mr. Nobody - Domnul Nimeni (2009) - Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atâta timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită. (Cinemagia)

 

 

4. Requiem for a Dream - Requiem pentru un vis (2000) - In apartamentele insipide de pe plajele abandonate din Coney Island, patru vieti si povestile lor...(Cinemagia)

 

 

5. American Psycho (2000) - American Psycho e o puternică satiră socială, care reflectă viața urbană rapace de la sfârșitul anilor '80 prin ochii unui criminal în serie, silind audiența să pătrundă în mintea lui tulbure și să-i înțeleagă motivația acțiunilor. Specimen superb, care pare să aibă toate calitățile unui tânăr "stăpân al universului", Patrick Bateman (Christian Bale) apare ca un personaj perfect, cel puțin la fel de "perfect" ca și cei din jurul său. (Cinemagia)

 

 

6. Girl, Interrupted - Tinerețe furată (1999) - Nominalizată de două ori la premiul OSCAR, Winona Ryder este protagonistă într-o fascinantă poveste adevărată despre șederea unei tinere într-un faimos spital psihiatric, în controversații ani '60. (Cinemagia)

 

 

7. Fight Club - Sala de lupte (1999) - Viața e un iad. Fără bani, cu o slujbă monotonă și stresantă, cu fiecare nouă zi la fel ca cea de ieri, un tânăr trăiește fără speranță de mai bine și fără idealuri. Dar în viața lui apare cineva care îl învață să se miște și să trăiască liber. Pătrunde în labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată, înlocuind, pentru a-și dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea. (Cinemagia)