distractie
Cele mai amuzante gif-uri cu Archie și Jughead din serialul 'Riverdale'
Gif-urile sunt foarte amuzante, iar cele cu personajele din serialul 'Riverdale' sunt printre preferatele noastre. Acestea sunt cele mai amuzante Gif-uri cu personajele din serialul 'Riverdale' Archie Andrews și Jughead Jones.
Citeste Articolul
Ce filme Disney apar în 2019
Află ce personaje animate vom vedea în cinematografe anul acesta. Aceasta este o listă cronologică a celor 10 filme Disney care vor apărea anul acesta.
Citeste Articolul
Care personaj principal din serialul Riverdale este sufletul tău pereche?
Completează acest quiz și află cu ce personaj din serialul Riverdale te-ai înțelege cel mai bine. Care personaj din Riverdale este sufletul tău pereche dintre Archie, Jughead, Betty, Veronica, Cheryl, Toni Topaz și Josie McCoy?
Citeste Articolul
Ce personaj din serialul 'Riverdale' ești?
Completează quizul si află ce personaj din serialul Riverdale ești - Archie Andrews, Jughead Jones, Betty Cooper, Veronica Lodge, Cheryl Blossom sau Josie McCoy.
Citeste Articolul
Top 10 seriale de comedie de pe Netflix apărute în ultimii 5 ani
Află care sunt cele mai amuzante seriale noi pe care le putem vedea pe Netflix la începutul anului 2019. Top 10 seriale de comedie la care râzi cu lacrimi apărute in perioada 2014-2019.
Citeste Articolul
Va reveni serialul Gossip Girl pe micile ecrane? Ce părere au actorii principali?
Serialul preferat al tinerilor de pretutindeni, Goosip Girl, s-ar putea să revină pe micile ecrane. Află toate detaliile legate de posibilitatea unui nou început pentru cel mai de succes serial cu adolescenți si ce au de zis actorii principali despre acest lucru.
Citeste Articolul
Ce s-a întâmplat în sezonul 2 al serialului 'Riverdale'
Recapitulează evenimentele care s-au petrecut în cel de-al doilea sezon al serialului 'Riverdale'. Citește rezumatul sezonului 2 din 'Riverdale' pentru a afla care au fost momentele cele mai importante.
Citeste Articolul
Ce s-a întâmplat în sezonul 1 al serialului 'Riverdale'
Recapitulează evenimentele care s-au petrecut în primul sezon al serialului 'Riverdale' înainte de a urmări sezonul următor. Citește acest rezumat pentru a afla despre ce a fost Sezonul 1 din serialul 'Riverdale'.
Citeste Articolul
Tot ce trebuie să știi despre serialul 'Legacies'
Îți este dor de orașul Mystic Falls? Urmărește 'Legacies' - noul spinoff al serialulelor 'The Vampire Diaries' și 'The Originals'.
Citeste Articolul
Unde se află orașul 'Riverdale'?
Dacă ați urmărit celebrul serial 'Riverdale' cu siguranță v-ați întrebat unde se află mai exact orășelul în care se petrece acțiunea serialului. Este Riverdale un oraș real?
Citeste Articolul