Frumusețe De Sezon
Idei de machiaj pentru Halloween 2018
Cele mai Frumoase si Ingenioase Idei de Make-up de pe Instagram

Vă pregătiți de Halloween? Și noi! Și de aceea am început din timp să căutăm idei de make-up și costume pentru petrecerile de anul acesta.

După cum știți, Instagram este o platformă excelenta unde din ce în ce mai mulți specialiști posteaza idei super ingenioase de machiaje și costume de Halloween.

Noi am găsit atât idei simple și low budget (pe care le puteți realiza cu usurință folosind instrumentele și accesoriile de machiaj pe care le aveți deja) cât și idei mai complexe care necesita o investiție mai importantă. Dar indiferent daca veți lăsă machiajul de Halloween și costumele pe ultima sută de metri sau nu, cu siguranță veți găsi ceva potrivit in articolul nostru.  

Machiaj și body painting - Ariana Grande în videoclipul God Is a Woman

Dacă ai părul lung și brunet ca al Arianei Grande atunci poți să îți faci un machiaj asemănător cu cel al vedetei în videoclipul God Is a Woman. Dacă îți alegi această idee de make-up pentru Halloween, nu vei avea nevoie decât de farduri sau culori speciale pentru body painting în nuanțe de mov.

Machiaj inspirat de personajul Poison Ivy

Dacă ești roșcată, Poison Ivy este varianta perfectă pentru tine. Ai nevoie doar de un ruj roșu, fard sau body paint verde, tuș negru, și mascara. Pentru un look mai autentic adaugă și frunzele de iederă.

Machiaj păpușă Bratz - Cloe

Dacă ai părul lung și blond te poti transforma de Halloween în păpușa Bratz Cloe. Dacă nu ai părul blond poți alege oricare altă păpușă din această serie (Yasmin-păr castaniu, Jade-păr brunet, etc.). Vei avea nevoie de un ruj roz și de farduri sau culori de body painting.

Machiaj cu nasturi și cusături

Dacă ai mai mult timp la dispoziție si te pricepi la desen, poți alege machiajul cu nasturi și cusături. Nouă ni se pare super drăguț și de efect. Vei avea nevoie de un ruj roșu, un eyeliner negru, un creion alb sau vopsea de body painting, și farduri de diverse nuanțe pentru umbre. 

Machiaj cu lacrimi albastre și mov

Dacă ai la indemana o coroniță cu flori mari și colorate, poți să o folosești în combinație cu machiajul cu lacrimi colorate. Super ușor de realizat, și foarte drăguț. Alege culorile lacrimilor în funcție de culorile florilor din coroniță.

Machiaj Wonder Woman

Chiar dacă nu ai costumul complet, poți alege machiajul Wonder Woman pentru petrecerea de Halloween. În combinație cu accesorii aurii, și un top auriu sau negru acest machiaj va arată perfect.

Vrajitoare in culori neon

Îți dorești să combini o idee clasică de Halloween cu elemente de makeup modern? Atunci acest look este perfect pentru tine. Dacă nu ai părul vopsit într-o culoare neon, poți cumpăra o perucă.

Machiaj inpirat din serialul Stranger Things

Înarmează-te cu multă răbdare și multe culori și încearcă un machiaj inspirat din celebrul serial Stranger Things. Vei avea nevoie doar de niște culori de calitate, de preferat speciale pentru body painting.

Machiaj Regina Ghetii

Machiajul Regina Ghetii este extrem de estetic si elegant. Vei avea nevoie de cristale sau margelute transparente de diferite dimensiuni, vopsea alba de body painting (Clown White) si fard alb si argintiu.

Machiaj Unicorn

Machiajul Unicorn e super fun. Daca te pricepi la confectionat sau daca ai cumva un corn de unicorn, trebuie neaparat sa incerci machiajul asta. Tapeaza-ti parul si coloreaza-l cu un spray de par sau cu creta colorata speciala pentru par. Vei mai avea nevoie de cristale din plastic si de farduri colorate. 

Machiaj Zâna Toamnei

Ce poate fi mai potrivit decât un machiaj inspirat chiar de acest anotimp minunat. Zâna toamnei poate fi interpretată în nenumărate feluri și tocmai din acest motiv noi considerăm că este o variantă destul de accesibilă. Elementul cheie ale acestui machiaj de Halloween este reprezentat de frunzele în culori arămii. Asortează machiajul de mai jos cu o rochie într-o culoare asemănătoare pe care poți aplica frunze reale.

Machiaj Tabla Ouija

Ce poate fi mai potrivit pentru Halloween decât un machiaj inspirat de tabla Ouija. Nu ai nevoie foarte multe materiale pentru acest look, dar s-ar putea să dureze destul de mult până vei obține un rezultat bun.