Distracție
Cele mai bune filme horror ale anului 2018

Suntem deja în luna octombrie, nu mai e mult până la Halloween, iar anul 2018 se apropie de sfârșit. Asta înseamnă că e momentul perfect să aflăm care au fost cele mai bune filme horror ale acestui an.

Halloween

Premiera: 19 Octombrie

Actori: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Will Patton

Regizor: David Gordon Green

În filmul Halloween 2018, Laurie Strode se confruntă pentru ultima dată cu Michael Myers, omul mascat care o urmărește fără încetare de când ea a reușit să scape din carnagiul care a avut loc în noaptea de Halloween cu 40 de ani în urmă.

What Keeps You Alive

Premiera: 24 August

Actori: Hannah Emily Anderson, Brittany Allen, Joey Klein

Regizor: Colin Minihan

Un peisaj superb, un loc liniștit și nenumărate trădări. Acesta este lumea în care trăiesc protagonistele filmului What Keeps You Alive. Cele două femei sunt proaspăt căsătorite și tot ce își doresc este să își sărbătorească aniversarea de un an de căsnicie într-o cabană, la munte. Ce se poate întâmpla rău? 

Upgrade

Premiera: 1 Iunie

Actori: Logan-Marshal Green, Melanie Vallejo, Cristopher Kirby

Regizor: Leigh Whannell

Acțiunea filmului Upgrade se petrece într-un viitor apropiat în care tehnologia ajunge să controleze toate aspectele vieții. Dar când protagonistului, Grey, un tehnofob autodiagnosticat, i se dă viața peste cap, singura lui speranță devine un implant experimental sub formă de chip numit Stem.

A Quiet Place

Premiera: 6 Aprilie

Actori: Emily Blunt, John Krasinski

Regizor: John Krasinski

Într-o lume postapocaliptică, o familie este nevoită să trăiască în liniște completă pentru a se ascunde de niște monștri care au auzul extrem de dezvoltat.

The Ritual

Premiera: 9 Februarie

Actori: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert-James Collier

Regizor: David Bruckner

Un grup de colegi de facultate aleg să sărbătorească reuniunea de clasă printr-o drumeție în natură unde realizează că îi urmărește ceva teribil.

Annihilation

Premiera: 23 Februarie

Actori: Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Oscar Isaac

Regizor: Alex Garland

Un biolog decide să participe la o expediție secretă și periculoasă într-o zonă misterioasă în care legile naturii sunt diferite.

Apostle

Premiera: 12 Octombrie

Actori: Dan Stevens, Richard Elfyn, Paul Higgins

Regizor: Gareth Evans

Acțiunea filmului se petrece în anul 1905, când Thomas Richardson pleacă într-o misiune periculoasă care are ca scop salvarea surorii sale răpite. În timpul misiunii, acesta se intersectează cu membrii unui cult sinistru care trăiesc izolați pe o insulă.

Suspiria

Premiera: 2 Noiembrie

Actori: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Chloe Grace Moretz, 

Regizor: Luca Guadagnino

Membrii unei trupe de dans renumite trec prinț-o perioadă extrem de întunecată a carierei. Câțiva se vor da bătuți, iar alții vor reuși să supraviețuiască.

Mandy

Premiera: 14 Septembrie

Actori: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache

Regizor: Panos Cosmatos

Viata linistita a unui cuplu care traieste intr-o padure izolata este distrusa de un grup de oameni care fac parte dintr-un cult si care sunt condusi de un motociclist sadic.

Revenge

Premiera: 11 Mai

Actori: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, 

Regizor: Coralie Fargeat

Nu e o idee bună să îți iei amantă cu tine la întâlnirea anuală a băieților, mai ales atunci când ea este pasionată de vânătoare. Cei trei bărbați căsătoriți vor primi o lecție sângeroasă.

Hereditary

Premiera: 8 Iunie

Actori: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff

Regizor: Ari Aster

După ce capul familiei moare, familia îndurerată este bântuită de fenomene înfricoșătoare datorită cărora mai multe secrete îngrozitoare sunt dezvăluite.

Te pregătești de Halloween? Uite câteva articole care te-ar putea interesa:

Idei de Machiaj pentru Halloween 2018

Super Idei de Costume de Halloween Pentru Cupluri