Distracție De Sezon
Unde să mergi la întâlnire în vacanța de iarnă?

Nu este deloc greu să pregătești un date perfect iarna, mai ales că știm cu toții că acest anotimp este unul magic. Luminițele, zăpadă și ciocolată caldă vă vor ajuta să uitați de frigul de afară.

Acestea sunt locurile noastre preferate pentru dating pe timpul iernii:  

La săniuș

Dacă s-a așternut un strat de zăpadă fix înainte de un date mult așteptat, fă rost de o sanie și du-ți partenerul/partenera la sănius. Această activitate o să vă aducă mai aproape unul de celălalt și o să spargă gheață pentru următoarea întâlnire.

Dacă ieșiți la saniuș la prima întâlnire, nu va trebui să vă faceți griji legate de subiectele de conversație sau legate de cine plătește nota la final. Săniușul este un mod perfect de a vă cunoaște mai bine și de a vă apropia unul de celălalt.

La târgul de Crăciun

Începând cu 1 Decembrie vei putea găsi cu ușurință un târg de Crăciun în aproape orice oraș al țării. Plănuiește un date în care te plimbi cu partenerul/partenera printr-un târg de Crăciun și în care vă bucurați împreună de decorațiuni, luminițe, băuturi fierbinți, tiribombe, și dulciuri.

Asigură-te ca persoana cu care mergi la întâlnire știe că veți petrece mai mult timp în aer liber și că se îmbracă suficient de gros. Târgul de Crăciun e o idee perfectă pentru prima sau a doua întâlnire mai ales dacă ai un buget limitat și dacă îți să vă cunoașteți mai bine.

La film

Cinematograful este un loc perfect pentru o întâlnire romantică pe timpul ierni. Este un mod de a sparge gheața și de a găsi mai multe subiecte de discuție pentru restul întâlnirii.

Dacă plănuiești să mergi cu partenerul/partenera la cină, poate fi o idee bună să vedeți un film înainte pentru a putea discuta și schimbă păreri în timpul cinei. De asemenea, dacă întâlnirea nu merge așa cum ți-ai fi dorit, o poți încheia în mod elegant după film fără să fiți nevoiți să mai mergeți împreună în altă parte.

Asigură-te că alegi un film care va fi pe placul amândurora și care este potrivit pentru o întâlnire romantică. Cele mai potrivite filme sunt comediile, filmele de acțiune și filmele de dragoste. Dramele și filmele horror ar putea să strice atmosfera.  

La o ciocolată caldă

Dacă ninge și e frig, nimic nu e mai potrivit decât o ciocolată caldă într-un loc confortabil și drăguț. S-a deschis o cafenea nouă în oraș care oferă multe sortimente de băuturi calde? Perfect! Mergi la o plimbare prin târgul de Crăciun cu partenerul/partenera și apoi intrați la cafenea și savurați o ciocolată caldă sau un ceai fierbinte. Atmosfera relaxată din cafenele și ceainării este perfectă pentru o primă întâlnire.

O plimbare in parc

Dacă a nins și zăpada este neatinsă, profită de moment și ieși la o plimbare romantică prin parc. Dacă persoanei cu care urmează să te întâlnești îi place să petreacă timp în aer liber, atunci acesta este locul perfect pentru o întâlnire de iarnă. Puteți să construiți un om de zăpadă, să faceți bulgari sau să faceți poze.

Dacă vi se face frig, vă puteți adăposti cu ușurință într-o cafenea, iar dacă întâlnirea nu decurge cum ți-ai fi dorit, puteți să încheiați mai devreme pe motiv că este prea frig pentru a mai sta afară.

La patinoar

Dacă și tu și persoana cu care vei ieși la date știți să patinați, atunci patinoarul este un loc perfect pentru o întâlnire. Mergi la patinoar cu o persoană pe care nu o cunoști foarte bine deoarece nu va trebui să te forțezi să găsești subiecte de conversație. Desigur, și dacă vă cunoașteți de mai mult timp puteți merge la patinoar pentru o întâlnire romantică de iarnă.

De obicei, patinoarele sunt decoarate pentru sărbătorile de iarnă, iar asta va face întâlnirea și mai plăcută. Dacă îți dorești să prelungești întâlnirea, poți propune una din variantele de mai sus: o ciocolată caldă, o plimbare prin târgul de crăciun, sau un film.

La bowling

Dacă nu îți dorești să mergi la o întâlnire în aer liber, poți propune partenerului/partenerei să mergeți împreună la bowling. Nu îți face griji dacă nu te pricepi la acest joc, vă veți distra oricum. După o partidă de bowling deja vă veți simți mai confortabil împreună și veți puteți savura o ciocolată caldă, o pizza, sau un desert.

Acum că știi care sunt cele mai potrivite locuri pentru un date de iarnă, te-ar putea interesa și:

Ce cadou să îi faci iubitului de Crăciun

Ce cadou să îi faci prietenei tale de Crăciun

Cum să te machiezi în perioada sărbătorilor de iarnă