Lifestyle
Horoscopul lunii noiembrie 2018
BERBEC

Dragi berbeci, luna noiembrie va fi o perioadă în care relațiile pe care le aveți cu cei din jur vor deveni mai intense. Soarele în Scorpion vă va influența considerabil și, astfel, veți lega cu ușurință relații pe plan intelectual, psihologic, financiar, dar și romantic. Luna aceasta veți avea extrem de multă energie pe care veți avea tendința să o investiți în relațiile cu cei din jur. Gândiți-vă bine înainte de a acționa și întrebați-vă ce anume vă doriți de la fiecare relație în parte.  

TAUR

Marte rămâne retrograd în taur și, deși în ultima perioadă ați fost destul de ocupați, nu veți simți că aveți suficientă energie pentru a duce la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Datorită lui Venus, care va intra în casa taurului luna aceasta, noiembrie va fi o lună perfectă pentru o vacanță. Mai mult decât atât, în luna noiembrie aveți șanse mari să cunoașteți oameni interesanți care vă vor ajuta să vă dezvoltați pe mai multe planuri și să înțelegeți mai bine relația pe care o aveți cu anumite persoane. Pentru tauri, luna noiembrie este perfectă pentru pauze dar și pentru noi începuturi.

GEMENI

În prima parte a lunii noiembrie, gemenii vor deveni mai deschiși la discuții în relațiile cu partenerii. Aceste discuții vor fi extrem de benefice și îi vor ajuta să își repare sau îmbunătățească relația. A doua parte a lunii va fi o perioadă ceva mai confuză și gemenii ar trebui să evite deciziile importante.

O altă veste bună pentru nativii gemeni este că în luna noiembrie vor avea o grămadă de ocazii de a îmbunătății anumite aspecte ale vieții în special în domeniul carierei și sănătății. Au șansa să își dezvolte cariera, să își schimbe locul de muncă, sau să își schimbe dieta.

Fiți cu ochii în patru și nu ratați ocaziile care se vor ivi în aceste domenii.

RAC

În luna noiembrie, racii se vor bucura de armonie în relațiile cu partenerii, familia, prietenii, colegii, și toate celalte persoane cu care intră în contact. Racilor le va fi extrem de ușor să își exprime afecțiunea luna aceasta și vor fi extrem de înțelegători cu cei din jur. Fie că este vorba de o discuție cu partenerul de viață sau cu un partener de afaceri, racii vor găsii cu ușurință o variantă prin care toată lumea să fie mulțumită.

De asemea, în prima parte a lunii, racii vor fi deosebit de creativi și au șanse mari să pună în practică o idee de afaceri sau să își găsească jumătatea. Nativii raci care au înclinații artistice se vor bucura de succes pe tot parcursul lunii noiembrie. 

LEU

Leii sunt extrem de ambițioși luna aceasta, dar există posibiliatatea ca ei să nu își poată duce toate planurile la bun sfârșit. Nu vă descurajați, eforturile depuse vor avea rezultate pe termen lung. Pe plan profesional, lucrurile vor merge că unse și leilor le va fi ușor să colaboreze cu cei din jur.

În ceea ce privește relațiile, în luna noiembrie leii se pot bucura de un nou început. Fie că este vorba despre o nouă relație, despre mărirea familiei, sau despre o schimbare majoră, luna aceasta va aduce lucruri pozitive.

FECIOARĂ

Fecioarele vor putea avea discuții productive cu membrii familiei și cu partenerii de viață. Dacă există probleme în viața de familie, luna noiembrie va fi momentul perfect pentru a le repara și pentru a găsi soluții. Ar fi însă de preferat ca aceste schimbări să se producă în prima jumătate a lunii. Ce-a de-a doua jumătate a lunii noiembrie va fi marcată de mici neînțelegeri și dezamăgiri.

Unele fecioare vor simți nevoia de a face o schimbare majoră, fie că e vorba de o nouă slujbă sau de schimbarea locuinței sau să orașului. Pentru acești nativi, luna noiembrie va fi o lună a planificărilor.

 

BALANȚĂ

Dacă până în luna noiembrie balanțele au fost implicate în diverse conflicte în care nu au simțit că li se oferă cea ce li se cuvine, luna aceasta lucrurile se vor rezolva. Până în decembrie, balanțele vor primi ceea ce li se cuvine, și vor avea posibilitatea să înceapă un nou proiect.

Luna aceasta, nativii balanțe vor avea numeroase șanse de a-și extinde afacerile sau de a avea un venit sau o proprietate în plus. Cu toate că, pe plan financiar lucrurile se vor îmbunătăți, balanțele tind să fie risipitoare în această perioadă.

SCORPION

Pentru scorpioni, luna noiembrie va fi o lună a dezvoltării personale și autocunoașterii care le poate îmbunătăți considerabil viața pe termen lung. Luna aceasta, scorpionii vor avea o capacitate extraordinară de a învăța lucruri noi. Din păcate, în plan sentimental lucrurile nu vor merge prea bine. Pot exista tensiuni în relația cu partenterul de viață, și chiar și în relațiile stabile scorpionii vor întâmpina greutăți. Vestea bună este că până la sfârșitul lunii, lucrurile se vor rezolva și scorpionii se vor bucura din nou de relații plăcute cu cei din jur.

SĂGETATOR

Deoarece Marte rămâne retrograd în taur, săgetătorii vor avea neplăceri atât în mediul profesional cât și în ceea ce ține de sănătate și forma fizică. Deși în prima parte a lunii, săgetătorilor li se va părea că lucrurile nu au nici o rezolvare, în a doua parte a lunii lucrurile se vor rezolva.

În luna noiembrie, săgetătorii vor avea mici neînțelegeri cu cei din jur și comunicarea va fi dificilă. De asemenea, această lună poate aduce întârzieri de colete, plăți, sau alte astfel de aspecte.

Vestea bună pentru săgetători este că, deși luna noiembrie aduge anumite greutăți, până la sfârșitul lunii starea de spirit și forma fizică vi se va îmbunătăți considerabil.

CAPRICORN

În luna noiembrie, nativii capricorni vor fi extrem de calzi cu cei din jur. Ei vor simți nevoia să se apropie de cât mai mulți oameni și de a face compromisuri pentru a-i face fericiți pe partenerii de viata. Pentru capricorni, luna noiembrie este o lună a armoniei.

Persoanele pe care capricornii le vor cunoaște în luna noiembrie se vor dovedi a fi prieteni devotați pe termen lung. De asemenea, idealurile, planurile, și scopurile pe care capricornii și pe propun luna aceasta au șanse mari să fie duse la bun sfârșit.

VĂRSĂTOR

Deoarece Marte este în retrograd în taur, planurile legate de casă și familie nu vor putea fi duse la bun sfârșit de nativii vărsători. Cu toate acestea, în ce-a de-a doua parte a lunii, tensiunile create de aceste probleme vor fi rezolvate cu ușurință.

În plan profesional, vărsătorii vor putea face anumite schimbări care îi vor face pe cei din jur să îi vadă într-o altă lumină. În luna noiembrie, vărsătorii au șanse mari de a fi promovați la job, sau de a-și îmbunătăți cariera. 

La finalul lunii, vărsătorii se vor simți mai împliniți și mai liniștiți și se vor bucura de respectul celor din jur.

PEȘTI

Pești vor avea luna aceasta capacitatea de a înțelege în profunzime evenimentele care se petrec în viața lor. Aceștia au oportunitatea de a învăța o limbă străină, de a călători în altă țară, sau de a-și continua studiile. 

Luna noiembrie le va aduce nativilor pești o mulțime de oportunități în domeniul profesional, aceștia îmbogățindu-și aptitudinile și educația. Acest lucru va face ca în ultima parte a lunii, peștilor să li se deschidă noi uși și să aibă ocazia de a-și îmbunătăți viața profesională.